Winkel Accountmanager Oatly

Functieomschrijving

Toen wij in de ’90-ties Havermelk op de markt brachten, dachten mensen dat we compleet gestoord waren. Dat is nu wel anders!”


Wil jij meebouwen aan dit gave merk in deze snel groeiende categorie en zo meehelpen de wereld een beetje beter te maken? Heb jij sales ervaring in de Retail (buitendienst) en ben je toe aan de volgende stap? Dan is deze functie van Winkel Accountmanager echt iets voor jou!

Het bedrijf

Oatly heeft als visie om onze footprint op aarde te verkleinen én toch te kunnen genieten van "zuivel-producten". Oatly brengt heerlijke plantaardige drinks en andere zuivel vervangers op de markt en inmiddels is Oatly al een bekende speler in deze snelgroeiende categorie.


De functie

In de functie van Winkel Accountmanager ben jij verantwoordelijk voor de verkrijgbaarheid én zichtbaarheid van de producten van Oatly in diverse supermarkten in Zuid-Nederland. Denk hierbij aan de heerlijke Haverdrank en Havergurt.

In deze dynamische functie waarbij je veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt, weet jij het verhaal van Oatly goed over te brengen. Daarbij ben je in staat om winkelpersoneel te overtuigen én te enthousiasmeren. Je adviseert winkelmedewerkers over de producten en het te voeren assortiment en blijft daarbij altijd zoeken naar kansen om het huidige assortiment verder uit te breiden. Vervolgens draag je zorg voor een perfecte schappresentatie, zodat alles er tip top bij staat en de consument de producten van Oatly gemakkelijk kan vinden.

Samen met jouw klanten plan je diverse acties in om de producten van Oatly bij de consument onder de aandacht te brengen. Je gebruikt jouw creativiteit om de acties die je hebt in verkocht te presenteren op de winkelvloer, aantrekkelijk, op een manier waar de consument niet omheen kan!

Daarnaast is een belangrijk aspect van de functie het bouwen en behouden van een goede klantrelatie.


Collega’s
Je werkt samen met nog één andere Winkel Accountmanager en een ervaren Field Sales Manager, die zelf ook een aantal winkels in beheer heeft. Hij zal je coachen op persoonlijk en professioneel vlak. Het betreft een functie waarbij je zelfstandig winkels bezoekt maar jouw collega’s zie je natuurlijk geregeld tijdens de maandelijkse meetings, tijdens de kwartaal meetings en tijdens de verschillende trainingen die er worden aangeboden. 


Wat je van ons kunt verwachten:

 • Een fulltimebaan met een bruto maand salaris van €2250,- 
 • Je start met een half jaar contract, met kans op een vaste aanstelling;
 • Telefoon, tablet en leaseauto;
 • Goede pensioenregeling;
 • 25 vakantiedagen op jaarbasis en 8% vakantiegeld;
 • Naast jouw onboarding, krijg je verkoop- en producttrainingen en goede begeleiding, zodat jij je kunt ontwikkelen tot een pro;

Functievereisten

Wat vragen wij van jou;

 • Je hebt minimaal een afgeronde MBO opleiding in een commerciële richting;
 • Ervaring in de buitendienst (als merchandiser of rayonmanager)binnen het supermarktkanaal is een pré
 • Goede communicatieve vaardigheden maken jou een sterke gesprekspartner
 • Je bent resultaatgericht, signaleert kansen en je weet hierop in te spelen
 • Een goede rapportage van het bezoek is voor jou net zo belangrijk als het bezoek zelf
 • Woonachtig in de omgeving van Den Bosch
 • In het bezit van rijbewijs B

Ben jij de Winkel Accountmanager die wij zoeken?
Solliciteer dan direct en vertel ons waarom jij de nieuwe collega bent die wij zoeken. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Sollicitatieprocedure:

Na een telefonische kennismaking nodigen we je graag uit voor een (video)gesprek. Is dat een match? Dan volgt er nog een tweede ronde waar we je graag voorstellen aan Oatly.

Contact:

Heb je inhoudelijke vragen over deze vacature of vragen over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Frank Roodenrijs (Recruiter CPM Benelux) 06-29628441