Winkel Accountmanager Oatly

Functieomschrijving

“Toen wij in de ’90-ties Havermelk op de markt brachten, dachten mensen dat we compleet gestoord waren. Dat is nu wel anders!”

Havermelk van Oatly is niet meer weg te denken van de koffie kaart óf in je koelkast thuis.
Om te zorgen dat iedereen zijn koelkast kan blijven vullen met Oatly, zijn wij op zoek naar een Winkel Accountmanager Retail voor de regio Midden-Nederland.

Hoe een dag er uit kan zien:
Je start jouw dag natuurlijk met een lekkere haver cappuccino en een gezond ontbijtje. Ondertussen bekijk je de planning en kijk je of er bijzonderheden op staan. Je gaat vandaag de oostelijke kant van het rayon in en bezoekt de Plus winkels in Apeldoorn, Deventer en Amersfoort.
Aangekomen bij de eerste winkel, maak je kennis met de ondernemer, waarbij jij jezelf voorstelt als het nieuwe gezicht van Oatly. Je loopt naar het schap en voert een assortiment meting uit. Je gebruikt jouw kennis van de producten binnen de categorie en signaleert kansen om het assortiment uit te breiden of beter te presenteren.

Je overtuigt de ondernemer dat de schap aanpassingen helpen voor een betere rotatie en zo dus meer omzet. Je krijgt akkoord en in 'no-time' weet jij het schap te optimaliseren. Je rapporteert alle afspraken in het CRM-systeem, waarna je met een trots gevoel het bezoek afsluit. Je kan niet wachten om de resultaten te zien als je er over 3 weken weer bent. Op naar het volgende bezoek!


Collega’s
Je start als eerste winkel accountmanager in Nederland, met als doel na 3 maanden uit te breiden naar heel Nederland. Jij bepaalt dus het succes en de verdere uitbreiding van het team. In het begin heb je veel contact met jouw collega’s op het HQ van CPM en Oatly. Zowel bij CPM als Oatly heerst er een informele sfeer en zijn de communicatielijnen kort. Hierdoor kan je snel schakelen en dingen voor elkaar krijgen.

Wat je van ons kunt verwachten:

 • Een fulltimebaan met een bruto maand salaris van € 2250,-
 • Je start met een half jaar contract, met kans op een vaste aanstelling;
 • Telefoon, tablet en leaseauto;
 • Goede pensioenregeling;
 • 25 vakantiedagen op jaarbasis en 8% vakantiegeld;
 • Naast jouw onboarding, krijg je verkoop- en producttrainingen en goede begeleiding zodat jij je kunt ontwikkelen tot een pro;

Functievereisten

De ideale winkel accountmanager bij Oatly:

 • Heeft minimaal een afgerond MBO+ opleiding in een commerciële richting;
 • Heeft ervaring binnen het supermarktkanaal en heeft interesse in FMCG-trends en ontwikkelingen;
 • Is zich bewust van zijn of haar footprint op de aarde;
 • Is creatief, een sterke gesprekspartner, klant- en resultaatgericht;
 • Is punctueel; je rapporteert na elk bezoek jouw bevindingen en afspraken in het CRM-systeem;
 • Woonachtig in de regio Midden-Nederland: Amsterdam - Utrecht - Amersfoort - Arnhem en is in het bezit van rijbewijs B.

Klinkt dit als de perfecte baan voor jou?
Zorg dat je er snel bij bent en solliciteer direct! Wil je meer informatie over de baan? Neem dan contact op met Irina via: 06 -55 79 44 55.