verkoper TV/Audio Samsung CE - MediaMarkt Apeldoorn

Functieomschrijving


Verkoper Samsung:
Stel je voor, jij bent het nieuwe gezicht voor Samsung Audio en Video in de MediaMarkt Apeldoorn.
Jouw Shop staat vol met de nieuwste Neo QLED tv’s en Samsung soundbars.
Met trots presenteer je de gaafste technieken en product specificaties aan potentiële kopers en neem je hen mee in de wereld van Samsung. Je adviseert een student over de coolste TV voor zijn studentenkamer, daarna maak jij indruk op een gezin dat op zoek is naar een echte bioscoop ervaring. Jouw doel is duidelijk: de mooiste Samsung producten verkopen!

Wat bieden wij jou?

Een gave startersbaan met trainingstraject, zodat jij je presentatie, communicatie, en sales talenten kunt ontwikkelen. Zowel bij CPM als Samsung (2 internationale bedrijven) zijn er verschillende doorgroeimogelijkheden.

Daarnaast bieden we je:

 • een contract voor 32 uur per week
 • een tweejarig trainings-/coaching traject om jezelf te ontwikkelen
 • regelmatig leuke uitjes met het team
 • een goede pensioenregeling
 • een vast salaris tussen de €1560 en €1680 op basis van 32 uur, ex bonus
 • een maandelijks te verdienen bonus van gemiddeld 500 euro, overscoren mogelijk!
 • 8% vakantiegeld
 • 25 vakantiedagen
 • een Samsung-telefoon en tablet;
 • een reiskostenvergoeding.

Wij helpen jou om succesvol te zijn:
Je werkt zelfstandig, maar gelukkig hoef je het niet helemaal alleen te doen. Onze sales coach komt regelmatig bij je langs om je tips en tricks te geven. Samen sparren jullie over jouw werk en hij helpt je met al je vragen. Jullie overleggen waar je nog op kunt letten om nog beter te scoren.

Ook de Samsung Accountmanager Jan Willem en de Samsung Ambassadeur Jelle, komen regelmatig langs. Met hen kijk je hoe je Shop is ingericht en waar welke nieuwe modellen komen te staan. Zij helpen je met de beste productpresentatie, zodat jouw Shop de aantrekkelijkste is van allemaal!

Wij investeren in jou:
Door een tweejarig trainingstraject til jij je sales-, presentatie- en communicatie-skills naar een niveau waar iedereen jaloers op zal zijn! Tijdens dit traject leer je alle verkooptechnieken en natuurlijk goed onderhandelen. Uiteraard krijg je ook regelmatig producttrainingen, die van jou een échte Samsung-specialist maken!

Jij bent de specialist:
De Samsung shop is jouw domein. Jij zorgt ervoor dat het er uit ziet als een aantrekkelijke boetiek waar de klant meegenomen wordt in de wereld van Samsung en de allernieuwste modellen gepresenteerd zijn. Hoe aantrekkelijker de Shop, hoe meer klanten naar binnen lopen.

Als Samsung specialist weet jij goede vragen te stellen, om vervolgens juist die features te showen waar deze klant enthousiast van wordt. Jij blaast ze omver met jouw kennis, de nieuwste technieken en mooiste producten!

Upselling en crosselling is jou niet onbekend: Jouw uitdaging is om klanten te laten zien wat je allemaal kan met de nieuwste features en technieken en daarmee in te zetten op Premium producten. Dit doe je door de verschillende Samsung modellen te vergelijken en precies die pluspunten te benoemen, die deze consument over de streep trekken.

Een vette soundbar erbij maakt de klant nog gelukkiger: “top geluid voor de ultieme ervaring bij je favoriete serie!” Dat is lekker scoren, want hoe meer je verkoopt, hoe hoger jouw bonus!


Jouw collega’s in de MediaMarkt:
Je hebt leuke MediaMarkt collega’s en samen met hen werk je aan het behalen van jouw resultaten.

Jouw doel is om van je collega’s echte Samsung-fans te maken. Zo verkopen zij ook het liefst Samsung, zelfs op de momenten dat jij er niet bent. Jouw bonus wordt gebaseerd op de totale winkelprestatie, dus hoe vaker jouw collega’s Samsung producten adviseren en verkopen, hoe meer jij verdient!

Jij herkent jezelf in dit profiel:

 • Je hebt oog voor detail en neemt verantwoordelijkheid voor jouw shop: Zijn de voorraden bijgevuld? Staan de demo-modellen aan? Is alles schoon?
 • Je achterhaalt razendsnel de wensen van een klant.
 • Je werkt netjes en accuraat. Je rapporteert bijvoorbeeld aan het einde van elke dag, zodat wij zien wat je verkocht hebt en we jouw bonus kunnen uitkeren.

Jouw collega’s bij Samsung:

Op de leuke uitjes en trainingen zie jij jouw Samsung collega’s: dat zijn de Samsung-verkopers die in andere MediaMarkten in Nederland het merk vertegenwoordigen. Met hen heb je ook regelmatig contact via Whatsapp en delen jullie alle ins & outs van je werk en de Samsung modellen.

Functievereisten

Dit verwachten wij van jou:
Je wordt enthousiast van consumenten elektronica. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en je krijgt een kick van verkopen en onderhandelen.

Daarnaast:

 • heb je minimaal 1 jaar ervaring met verkoop/sales;
 • heb je goede overtuigingskracht. Je communiceert makkelijk en weet je enthousiasme goed over te brengen;
 • begrijp je dat jouw eigen presentatie minstens zo belangrijk is als de uitstraling van jouw shop-in-shop;
 • ben je ambitieus, je wilt graag leren en scoren;
 • woon je in Apeldoorn of omgeving;
 • wil je werken als het lekker druk is in de winkel. Naast weekdagen en koopavonden ben je ook in de weekenden beschikbaar.

Maak van deze vacature jouw nieuwe baan en solliciteer direct!
Klik op de button hieronder. Je hoeft alleen maar je telefoonnummer achter te laten, dan belt Hester je binnen 5 werkdagen!
Is er telefonisch een eerste match? Dan heb je kort daarna een online sollicitatie met Samsung.
Bij een positieve uitkomst ben je aangenomen en kun je aan de slag!

Heb je al vragen? Neem dan contact op met Hester: 06 82 13 33 88.