Verkoper Telecom Samsung IM- MediaMarkt Leidschendam

FunctieomschrijvingWil jij een baan met perspectief?

Heb je daarnaast een passie voor de nieuwste tech en gaat je hart sneller kloppen van de nieuwste innovaties en features?
Lees dan verder!

Wij zijn op zoek naar een persoon die verkoop ervaring heeft, een echte sales mentaliteit heeft en er alles aan doet om te scoren.
Door middel van unieke trainingstrajecten en begeleiding door onze sales coach gaan we je helpen nog beter te worden.
Jij bent iemand die niet alleen een consument weet te overtuigen van onze (premium) producten, maar ook je mede-collega’s in de MediaMarkt enthousiast kan krijgen en hen kan overtuigen om jou te helpen met het verkopen van de Samsung producten waar jij voor staat en in gelooft.


De job:
Jij bent het verlengstuk van Samsung in de MediaMarkt Leidschendam. 
Er komen de hele dag klanten in jouw Shop-in-shop en de MediaMarkt waar jij in staat, en het is aan jou als specialist om hen mee te nemen in het verhaal en de mogelijkheden van de producten en ze overtuigen van de meerwaarde van wat jij verkoopt.
Je ziet het als een uitdaging om zo veel mogelijk premium producten te verkopen, maar wel alleen als je de klant hier optimaal mee bedient. Een tevreden klant is namelijk een terugkerende klant!

Naast het helpen van klanten ben je ook bezig met het onderhouden van je relatie met het MediaMarkt personeel.

Jouw te behalen bonus is gebaseerd op de totale winkelprestatie dus je hebt je collega’s van de MediaMarkt nodig om je targets te behalen.

Je hebt oog voor detail en je zorgt dat de Shop-in-Shop er schoon en netjes uit ziet, we willen immers dat elke potentiële klant zich aangetrokken voelt om de producten te testen en ervaren.
Daarnaast kijk je naast je targets ook wat de actuele voorraad is van de producten, zodat je zeker weet dat wat je wil verkopen er ook is.
Samen met je manager optimaliseer je de voorraden en zorg je ervoor dat je jouw targets gaat halen.
Aan het einde van je werkdag laat je ons en de klant weten hoe je dag is gegaan door het invullen van een korte rapportage. Zo kunnen wij je helpen bij het behalen van je targets en laten zien wat voor mooi werk je hebt geleverd die dag.

Zo stellen we je op voor succes:
Je werkt zelfstandig, maar gelukkig hoef je het niet helemaal alleen te doen; de sales coach komt regelmatig langs om je een bezoek te brengen. Met hem zal je sparren om je sales resultaten te verbeteren en hij zal je uitdagen om het beste uit je werk te halen.
Daarnaast zal je ook regelmatig bezoek krijgen van de Field Accountmanager in jouw rayon en hebben jullie contact over hoe het in de winkel gaat.
Op de uitjes en trainingen zal je je collega Shop-in-Shop verkopers zien die in andere vestigingen werken en kun je met hun sparren en van elkaar leren.

Door een gerenommeerd tweejarig trainingstraject til jij je sales, presentatie en communicatieve skills naar een hoger niveau waar iedereen jaloers op zal zijn! Je zal o.a. over jezelf en jouw communicatiestijl leren, over hoe je jezelf presenteert en dit kan verbeteren, maar ook hoe je het beste onderhandelt en een win-win situatie creëert.
Daarnaast krijg je ook regelmatig product trainingen, zodat jij altijd als eerste precies weet wat de nieuwe producten kunnen, waarom zij bijzonder zijn en natuurlijk ook hoe je deze voordelen het beste aan de klant kan uitleggen.

Wat bieden wij jou?

De mogelijkheid om je carrière te starten en met de opgedane kennis en ervaring bij twee internationale bedrijven verder te ontwikkelen naar andere functies in onze organisaties.

Daarnaast:

 • Een baan voor 40 uur per week;
 • Een tweejarig training/ coaching traject om jezelf te ontwikkelen en voor te bereiden op je next step in je carrière;
 • Regelmatige uitjes met het team;
 • Pensioenregeling;
 • Een bovengemiddeld salaris inclusief vakantiegeld;
 • Altijd de nieuwste smartphone in bruikleen;
 • Altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste features en innovaties op het gebied van elektronica door onze product trainingen;
 • Doorgroeimogelijkheden binnen je rol of naar een andere functie;
  Denk aan functies Shop-in-Shop manager, Sales Coach of Junior Field Accountmanager
 • Een volledige vergoeding voor de kosten die je maakt om bij je werk te komen door middel van een kilometervergoeding of reiskosten vergoeding;
 • Maandelijks te verdienen bonus met overscoren op basis van een (premium) target.
  Hierbij geldt hoe meer je werkt, hoe meer bonus je kan verdienen!

Functievereisten

Functie eisen:
Je loopt warm voor consumenten elektronica, verkopen en onderhandelen is jouw 2e natuur en je hebt verantwoordelijkheidsgevoel.

Daarnaast heb je minimaal het volgende:

 • Minimaal MBO werk- en denk niveau;
 • 1+ jaar ervaring met verkoop/ sales;
 • Je weet hoe je mensen met jou mee krijgt, communicatief maar ook zeker met jouw enthousiasme;
 • Je helpt anderen graag;
 • Je snapt dat jouw eigen presentatie, minstens net zo belangrijk is als de uitstraling van jouw Shop-in-shop;
 • Dit is jouw startpunt, je bent gedreven en wil graag laten zien wat jij nog meer kan;
 • Je denkt van te voren na over wat er beter kan en komt met ideëen en plannen die je voorlegt aan je manager;
 • Je bent woonachtig in Leidschendam, Den Haag of omgeving.

Jouw beschikbaarheid:
Jij wil werken op het moment dat er klanten zijn, dus naast weekdagen en koopavonden ben je ook in de weekenden beschikbaar.


Solliciteren kan heel makkelijk!

Klik op de button hieronder.
Je hoeft alleen maar je telefoonnummer achter te laten, dan belt Hester je binnen 5 werkdagen!

Heb je al vragen? Neem dan contact op met Hester: 06 82133388.