Skip to content

Verkoper Samsung Witgoed - MediaMarkt Den Bosch

RemoteNederland, Noord-Brabant, Den BoschWinkels

Functieomschrijving

“Als shop-in-shop verkoper ben je onderdeel van het Samsung sales team, werk je met innovatieve technologie, verdien je geld én neem je deel aan een uitgebreid opleidingstraject zodat jij je ontwikkelt tot een professional. Enthousiast? Solliciteer dan op deze vacature!”.

Wij bieden jouw:

 • Een contract voor 40 uur per week;
 • Salaris van €1950 bruto per maand o.b.v. 40 uur;
 • Een bonus die kan oplopen tot €800 euro per maand, en waarbij over scoren mogelijk is!
 • Een tweejarig trainings-/coaching traject bij de Sales Academy om jezelf te ontwikkelen;
 • Reiskostenvergoeding. Jouw reiskosten met het openbaarvervoer worden 100% vergoed;
 • 25 vakantiedagen o.b.v. 40 uur;
 • Regelmatig leuke uitjes met het team;


Wat je gaat doen:

Als Samsung verkoper in de MediaMarkt Den Bosch ben jij het aanspreekpunt voor de consument wanneer zij vragen hebben of opzoek zijn naar advies. Jouw Shop-in-Shop staat vol met de nieuwste Samsung Quick Drive wasmachines en koelkasten. Je brengt de behoefte in kaart en overtuigd hen van de voordelen die de producten van Samsung hen kunnen bieden. Je bent competitief ingesteld en als de behoefte van de consument hierom vraagt, zie jij het als een uitdaging om zoveel mogelijk premium producten te verkopen. Te allen tijde streef je ernaar om de consument de best mogelijke Samsung beleving te geven.


Het team:

Je hebt gezellige MediaMarkt collega’s en samen met hen werk je aan het behalen van jouw resultaten. Jouw doel is om van je collega’s echte Samsung-fans te maken. Zo verkopen zij ook het liefst Samsung, zelfs op de momenten dat jij er niet bent. Daarnaast komt de Samsung sales coach regelmatig bij jou op bezoek en werken jullie samen aan jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. Je kunt hierbij denken aan het verbeteren van jouw sales resultaten door het inzetten van de juiste gesprekstechnieken.

Vereisten

Je bent geïnteresseerd in consumenten elektronica en natuurlijk ben je fan van Samsung. In deze rol ben je veel in gesprek met consumenten en in staat om hen doormiddel van duidelijke communicatie te informeren en van advies te voorzien. Jij snapt dat het van belang is dat je werkt op de momenten waarop de consument de winkel bezoekt. Het is voor jou dan ook geen probleem om op weekdagen, koopavonden en weekenden te werken. Daarnaast beschik je over:

 • Werkervaring in verkoop/sales
 • Ambitie, je wilt leren en jezelf ontwikkelen
 • Een proactieve houding, je denkt mee met de organisatie en signaleert kansen
 • Je bent woonachtig in Den Bosch of omgeving.


Ben jij de Samsung verkoper die wij zoeken?

Solliciteer dan direct. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.


Sollicitatieprocedure:

 1. Een telefonische kennismaking.
 2. Jouw eerste gesprek met onze Recruiter bij CPM op kantoor of digitaal via Teams.
 3. Het tweede en laatste gesprek waarin we je graag voorstellen aan Samsung.
 4. Wij doen jou een aanbod.


Contact:

Wil je meer informatie over deze vacature of heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Neem dan per e-mail, WhatsApp of telefonisch contact op met Hanae Laonsriof