Skip to content

Talent Recruiter Amsterdam

Nederland, Noord-Holland, AmsterdamHoofdkantoor

Functieomschrijving

“”Bij CPM Benelux ben je als startend Talent Recruiter onderdeel van een gedreven en professioneel team. Ook als starter krijg je bij ons ruimte en verantwoordelijkheid om initiatief te nemen en zelfstandig projecten op te pakken. Natuurlijk helpen wij, jouw recruitment skills verder te ontwikkelen. Wil jij in een wereld van Marketing en Sales bouwen aan jouw carrière binnen recruitment? Solliciteer dan direct!


Wij bieden jou:

 • Een contract voor 32 of 40 uur;
 • Een startsalaris tot €2750 per maand o.b.v. 40 uur en kennis en ervaring;
 • Een persoonlijk budget van €750 per volledig kalender jaar welke jij vrij kunt besteden aan bijvoorbeeld sport of ontspanning;
 • Trainingen zodat jij je kunt ontwikkelen tot een professional
 • 25 vakantiedagen en 2 ATV dagen;
 • Mogelijkheid om deels vanuit huis te werken;
 • Echt hele vette Q-meetings, borrels en een fan-tas-tisch kerstfeest.


Wat je gaat doen:
Binnen het Retail, Customer Electronics en het Out of Home kanaal verhogen wij de sales van diverse A-merken waaronder Samsung, PepsiCo en Mars.

Op ons hoofdkantoor gevestigd in Amstelveen werken 35 medewerkers en in de buitendienst zijn dit er ongeveer 400. Hiervan is een deel vast aan het werk voor één opdrachtgever en een ander deel op flexibele basis en voor afwisselende projecten.

In de functie van Talent Acquistion Specialist neem jij het initiatief om doormiddel van concrete acties nieuw talent te vinden en aan ons te binden. Je identificeert jouw doelgroep en samen met de afdeling Marketing en Communicatie bedenk je Social media campagnes om hen te bereiken. Je screent de binnengekomen reacties in ons ATS systeem en je voert gesprekken met kandidaten, waarbij je vanaf het eerste contactmoment zorgt voor de perfecte Employee Journey. Je schakelt regelmatig met jouw interne stakeholders om hen te informeren over de voortgang van het proces.

Het team:
Het team bestaat uit 3 Talent Recruiters en een Talent Coördinator. Binnen de afdeling werken we intensief samen en pakken uitdagingen met elkaar op. We leren van elkaar en we versterken elkaar. Daarnaast werken we ook veel samen met collega’s van andere afdelingen. Denk hierbij aan Marketing en Communicatie, Commercie, Planning en People (HR)

Vereisten

Om succesvol te zijn in deze rol is het natuurlijk belangrijk dat je energie krijgt van werken met mensen. Daarnaast ben jij in staat om jezelf verbaal en non verbaal goed te presenteren. Verder;

 • Heb je een positieve instelling. Jij ziet altijd kansen!
 • Ben je zelfstandig en kun je gemakkelijk schakelen tussen afwisselende werkzaamheden.
 • Werk je nauwkeurig en behoud je overzicht.
 • Spreek en schrijf je perfect Nederlands.
 • Ben je in het bezit van HBO werk en denk niveau.
 • Ons kantoor staat in Amstelveen. Jij bent woonachtig in de regio.


Ben jij de Talent Recruiter die wij zoeken?
Solliciteer dan direct. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.


Sollicitatieprocedure:

 1. Telefonische kennismaking.
 2. Een eerste gesprek bij CPM op kantoor in Amstelveen.
 3. Het tweede gesprek waarin we je graag voorstellen aan de manager van onze afdeling.
 4. Wij doen jou een passend aanbod.


Contact:

Heb je inhoudelijke vragen over deze vacature of vragen over de sollicitatieprocedure? Neem dan per E-mail, WhatsApp of telefonisch contact op met Frank Roodenrijs (Recruiter CPM Benelux)of