Talent Acquisition Specialist

Functieomschrijving


Recruiter vacature banner.png

Wij zijn per direct op zoek naar een enthousiaste collega die ons recruitment team komt versterken!


Wat ga je doen?

Hoe jouw dag als Talent Acquisition Specialist eruit ziet? De maandagochtend begint met een goede kop koffie en een meeting met jouw directe Recruitment collega’s. Voor de lunch spar jij met jouw collega van Marketing over de meest wervende vacaturetekst. In de loop van de middag stel jij de afdeling Commercie op de hoogte van de nieuwste sollicitanten. Samen met het Recruitment team ben jij verantwoordelijk de juiste kandidaat aan de juiste vacature te koppelen!

Jouw functie als Talent Acquisition Specialist start met het schrijven van een aantrekkelijke vacaturetekst die de doelgroep opvalt. Dit betekent onder andere goed schakelen met de Accountmanagers om precies te begrijpen wat voor kandidaat zij zoeken. Vervolgens zet je de vacature uit op diverse kanalen en pak jij alle reacties op. Je zet de vacatures onder andere uit op de verschillende jobboards en Linkedin en voert de telefonische intakes met de kandidaten. Als duizendpoot denk jij daarnaast ook mee met de Marketing afdeling over recruitment campagnes. Jij weet precies hoe jij jouw kandidaten het best bereikt.

Is je eerste match binnen?! Dan plan jij ze in voor een eerste sollicitatiegesprek. Door de huidige situatie voer je deze gesprekken vooral online via Microsoft Teams. Vanaf het eerste contactmoment zorg jij voor de perfecte Employee Journey. Zo weet de kandidaat precies wat hij of zij aan jou heeft. En andersom natuurlijk!

Dankzij de nauwe samenwerking in het Recruitment team kijk je samen naar eventuele uitdagingen. Wekelijks bespreek je lopende zaken en streven jullie naar het optimale recruitment proces.


Wie zijn wij?

CPM Nederland is een Field Marketingbureau. Binnen het Retail, Customer Electronics en het Out of Home kanaal verhogen wij de sales van diverse A-merken. Wij doen dat door het inzetten van mensen in het veld die werken als (sales) merchandiser, schap ombouwer, promotor, vertegenwoordiger of accountmanager.

Op het hoofdkantoor gevestigd in Amstelveen werken 35 medewerkers, nu voornamelijk vanuit huis, en in het veld werken zo’n 400 mensen. Hiervan is een deel vast voor één klant en een ander deel op flexibele basis voor diverse projecten en klanten. Bedrijven waar wij mee samenwerken zijn: Samsung, ASICS, PepsiCo, JUMBO, Innocent, Mars, Oatly, Makro, Albert Heijn, etc.

Functievereisten

Wie ben jij?

  • Je hebt ervaring binnen recruitment en uiteraard ook ervaring met een ATS systeem;
  • Je hebt HBO werk en denkniveau.
  • Je bent zelfstandig en je schakelt gemakkelijk tussen diverse werkzaamheden;
  • Je bent een goede luisteraar en weet de echte drijfveren van de kandidaten te achterhalen;
  • Jouw bevindingen noteer je punctueel in het ATS systeem;
  • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en schrift;


Wat bieden wij:

• Naast een enthousiast team, diverse handige tools en een uitgebreide on-boarding:
• Een bruto maandsalaris tussen de €2500,- en 2750,- o.b.v. fulltime dienstverband afhankelijk van jouw ervaring;
• De kans om te werken voor A-merken binnen de Retail, OOH en Cusumer Electronics;
• 27 vakantie dagen op jaarbasis en 8% vakantiegeld;
• Gezellige borrels en een leuk hecht team aan collega’s;
• Mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen, zowel op carrièrevlak als persoonlijk middels een eigen Talent coördinator binnen CPM die met jou in gesprek gaat om jouw ambities te bespreken.


Solliciteren?

Voor meer informatie neem je contact op met Alicia via 06- 532 793 45. Zij vertelt je graag meer over de vacature en beantwoord graag jouw vragen over de functie en CPM Benelux.. Direct solliciteren kan natuurlijk ook via de sollicitatieknop.