Social Media Marketeer

Functieomschrijving

Als social media specialist weet jij onze verschillende doelgroepen te vinden én te bereiken. Met jouw marketingvaardigheden schrijf jij de meest wervende teksten en design jij de mooiste visuals.


Wat ga je doen?

Als Social Media Marketeer ben jij verantwoordelijk voor het uitzetten van campagnes. De campagnes die jij straks uitzet zijn vooral gericht op het werven van nieuwe mensen. In samenwerking met onze Recruitment afdeling weet jij precies welke vacatures wat meer aandacht nodig hebben. Maar ook vooral: hoe jij deze onder de aandacht brengt bij de doelgroep!

Dat start natuurlijk met het juiste kandidaatprofiel schetsen, het schrijven van een pakkende tekst, het creëren van een opvallende visual en het uitzetten van diverse campagnes. We zetten onze campagnes nu uit via LinkedIn (Talent Solutions), Instagram en Facebook, maar we zijn erg benieuwd naar jouw visie hierop.

Naast het opzetten van campagnes ondersteun jij de afdeling Recruitment door het uitvoeren van LinkedIn searches. Jij weet precies hoe jij de potentiële nieuwe werknemers kunt vinden en op een originele manier met ze in contact komt.

Wanneer je een campagne hebt afgerond, analyseer je dit proces en interpreteer je de data die je terugkrijgt uit de Campange Manager. Je kijkt wat er de volgende keer beter kan en neemt dit mee in jouw volgende campagne.

Je werkt nauw samen met de afdeling Recruitment en Marketing. Verder is het een functie met erg veel vrijheid en wordt jouw inbreng dan ook zeer gewaardeerd. De vacatures die wij open hebben staan en waar jij je dus mee bezig gaat houden zijn veelal uitvoerend. Nieuwsgierig geworden? Je kunt er al een aantal terugvinden via www.cpmjobs.nl.

Wat bieden wij:

Naast een enthousiast team, diverse handige tools en een uitgebreide on-boarding:

 • Een functie van 24-40 uur per week (aan jou de keuze!);
 • In deze functie ben jij twee à drie dagen bezig met het opzetten en analyseren van campagnes. Bij een 40-urige werkweek ondersteun je de Recruitment afdeling nóg wat meer door ook de vacatureteksten te schrijven;
 • Een bruto maandsalaris tussen de €2500,- en 2750,- op fulltime basis en afhankelijk van jouw ervaring;
 • 27 vakantie dagen op jaarbasis en 8% vakantiegeld.
 • Een telefoon en laptop;
 • Diverse trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, recruitment en marketing;
 • Goede pensioenregeling;
 • We delen ons pand met diverse marketing en reclamebureaus, we hebben een gemeenschappelijke kantine met catering, een lekker zonnig terras en een mooie binnentuin met fontein.
 • Dagelijks kun je genieten van vers fruit en lekkere snacks. We organiseren regelmatig borrels en natuurlijk ons briljante kerstfeest!

Even voorstellen...
CPM Nederland is onderdeel van de CPM Group, een internationale Fieldmarketingorganisatie. Binnen onder andere het Retail en het Out of Home kanaal verhogen wij de sales van diverse A-merken. Wij doen dat als merchandiser, schapombouwer of promotor, maar bijvoorbeeld ook als vertegenwoordiger of accountmanager. In het veld werken zo’n 120 mensen vast voor één klant en we hebben een database met flexibele collega’s die voor verschillende projecten en klanten werken. Op het hoofdkantoor in Amstelveen werken 35 medewerkers. Merken waar wij veel mee samenwerken zijn: Samsung, PepsiCo, JUMBO, American Express, Danone, Mars, etc.

Functievereisten

Wie ben jij?

 • Je bent goed in het schrijven van wervende teksten;
 • Je bent creatief in creëren van visuals (we werken veel met Canva – ervaring hierin is een pré, geen must);
 • Je hebt ervaring in het uitzetten van social campagnes en vindt het tof om de data van deze campagnes te analyseren en hier je plannen op aan te passen;
 • Je hebt ervaring (of wilt je graag verder ontwikkelen) in het vinden van de juiste kandidaat voor de juiste functie;
 • Je bent zelfstandig en je schakelt gemakkelijk tussen diverse werkzaamheden;
 • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en schrift;
 • Ons HQ staat op de grens van Amsterdam en Amstelveen, bij voorkeur ben je dus woonachtig in deze regio;
 • Je hebt minimaal MBO 4 werk en denkniveau.

Solliciteren?

Voor meer informatie mag je contact opnemen met - misschien wel jouw toekomstige collega - Irina, via 06- 55 79 44 55. Direct solliciteren kan natuurlijk ook via de sollicitatieknop.