Skip to content

Samsung Sales en Field Accountmanagement Parttime - Fulltime

Utrecht, LandelijkBuitendienst

Functieomschrijving


“Word jij enthousiast van nieuwe innovaties binnen de Tech-industrie? Dan is deze vacature er één voor jou! Als shop-in-shop verkoper of Field Account manager ben jij onderdeel van ons Samsung sales team, verdien je geld, neem je deel aan een uitgebreid opleidingstraject én ontwikkel jij jezelf tot een professional”. Direct solliciteren!


Shop-in-Shop Verkoper (Fulltime of als Bijbaan)

Als Samsung verkoper in de MediaMarkt ben jij het aanspreekpunt voor de consument wanneer zij vragen hebben of opzoek zijn naar advies. Je brengt de behoefte in kaart en overtuigd hen van de voordelen die de producten van Samsung hen kunnen bieden. Je bent competitief ingesteld en als de behoefte van de consument hierom vraagt, zie jij het als een uitdaging om zoveel mogelijk premium producten te verkopen. Te allen tijde streef je ernaar om de consument de best mogelijke Samsung beleving te geven.

Junior Field Accountmanager

Je bezoekt dagelijks winkels van diverse retailers om hen te adviseren en enthousiasmeren over de producten van Samsung. Je kunt hierbij denken aan retailers zoals Media Markt, Coolblue en KPN. Met jouw kritische blik zorg je ervoor dat alles in de winkel op de juiste manier gepresenteerd staat. Je maakt gebruik van uniek Point of sale materiaal om de producten extra onder de aandacht te brengen en de consumenten te informeren. Alles met het einddoel doel, de consument de perfecte Samsung experience te bieden.

Daarnaast zorg je voor een goede relatie met het winkelpersoneel. Je traint hen regelmatig zodat zij altijd op de hoogte zijn van nieuwste productinnovaties en ontwikkelingen in de markt. Jij maakt van het winkelpersoneel echte Samsung Ambassadeurs.

Vereisten

Solliciteer meteen en vul het sollicitatieformulier zo volledig mogelijk in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om alle mogelijkheden met je te bespreken. 


We kijken ernaar uit jouw sollicitatie te mogen ontvangen!


Recruitment Team

CPM Benelux

of