Sales Merchandiser

Functieomschrijving

Wil jij je ontwikkelen op het gebied van sales, voor veel mooie A-merken werken én veel afwisseling in je werk hebben? Dit is je kans op de meest veelzijdige sales job van Nederland!

In deze functie werk je voor verschillende merken (zoals Mars, Samsung, Danone en PepsiCo) en zijn je werkzaamheden steeds weer anders. De ene periode doe je een sales rondgang voor verschillende merken, waarbij je dus voor meerdere verschillende producten een winkel of horecazaak binnen stapt. De weken erop plaats je displays in verschillende supermarkten, in combinatie met een aantal mystery visits bij grote elektronica winkels. Daarna ben je een volle week samen met een team een volledige winkel aan het herinrichten.
In deze afwisselende functie leer je alle facetten van sales, in verschillende kanalen én hoef je je nooit te vervelen!


Wat bieden we jou?

Je komt te werken in een team van sales toppers verspreid over Nederland. Iedereen heeft z'n eigen regio en samen zijn jullie verantwoordelijk voor het succes in heel Nederland. Je hebt dagelijks contact met elkaar over de werkzaamheden en jullie behaalde resultaten. Je wordt begeleid door een fieldcoach die regelmatig met je mee op pad gaat, om je de skills van het mooie sales vak te leren.

Je krijgt:

  • Een 40-urig contract;
  • Auto van de zaak;
  • Tablet + telefoon;
  • Training via onze eigen Sales Academy  in combinatie met coaching on the job, zodat jij jezelf kunt blijven ontwikkelen;
  • Salaris afhankelijk van ervaring tussen € 2100 - € 2300 bruto.

Jouw nieuwe uitdaging start met een uitgebreide sales training + onboarding om alle basis werkzaamheden onder de knie te krijgen. Daarnaast ontvang je uiteraard alle andere tools die je nodig hebt om succesvol te kunnen zijn. 

Functievereisten

Wie zoeken wij?

Voor de versterking van ons team zoeken wij iemand met veel energie en een positieve mindset. Iemand die makkelijk praat, op iedereen durft af te stappen en in staat is om snel de juiste klik te creëren. Je bent representatief en ziet er verzorgd uit en je begrijpt, dat het rapporteren van een bezoek net zo belangrijk is als het bezoek zelf. Heb je ervaring met "koude" sales (dus zonder afspraak naar binnen lopen) en nog belangrijker, krijg je er ook energie van om op deze manier successen te behalen... dan is dit zeker een pré! Heb je ervaring in de supermarkt of in een buitendienst (bijvoorbeeld als Merchandiser) ook dan nodigen van je ook van harte uit om te solliciteren. 

Verder:

  • Woon je in de regio Den Haag - Rotterdam
  • Ben je in het bezit van rijbewijs B

Ben jij de Sales Merchandiser die wij zoeken?
Solliciteer dan direct en vertel ons waarom jij de nieuwe collega bent, die wij zoeken! Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Sollicitatieprocedure:

Gedurende een telefonisch gesprek bepalen we samen of de functie op hoofdlijnen bij jou past. Is dit een match, dan nodigen we je graag uit voor een gesprek bij ons op kantoor in Amstelveen.  

Contact:

Heb je inhoudelijke vragen over deze vacature of vragen over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Frank Roodenrijs (Recruiter CPM Benelux) 06-29628441