Sales Coach Samsung

Functieomschrijving

Sales Coach Samsung

Je bent werkzaam bij de Mobiele divisie van Samsung en ben je samen met de Projectmanager onder de hoede van de Field Manager verantwoordelijk voor de commerciële ontwikkeling van jullie team in het veld. In deze rol ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling van jouw team op het gebied van verkooptechnieken, kennis, in- en externe communicatie binnen een Retail omgeving en professionele ontwikkeling. Daarnaast ben je een belangrijke spil in het web in de communicatie richting Media Markt en in het filiaal met de Vestigingsdirecteur of Floormanager. Als laatst ben je verantwoordelijk voor het bijhouden van de voortgang van de Shop in Shoppers en het opstellen van belangrijke rapportages en uitdagende doelstellingen.

Jouw team en collega’s
In totaal bestaat jouw team uit ruim 30 medewerkers. Een gemotiveerd team die het maximale uit zichzelf en elkaar willen halen. Belangrijk is om dan ook vanuit jou rol dit maximale en meer eruit te halen. Daarnaast volg je trainingen die jou helpen in je vaardigheden te verbeteren en zijn er gezellige teamuitjes, waar je samen groeit en elkaar nóg beter leert kennen!

Zoals hierboven beschreven staat is het belangrijkste deel van je functie om te verzorgen dat de algehele verkoopresultaten van Samsung binnen Media Markt groeien met je team van Promotors. Hierdoor ben je het overgrote deel van de dagen per week in het veld werkzaam en af en toe thuis. Ook ben je regelmatig op het kantoor van Samsung aanwezig voor vergaderingen. Het is een veelzijdige functie waarbij het draait coaching van de teams en het behalen van uitdagende sales gerelatteerde KPI’s. Je rapporteert jouw bevindingen en stelt actieplannen op. Je rapporteert hierbij direct aan de Field Manager

Functievereisten

Wat kan je van ons verwachten?
Een uitdagende en zelfstandige baan, waarbij je jouw talenten volop kunt ontwikkelen én anderen hierbij helpt. Daarnaast bieden wij:

  • Een dienstverband van 40 uur per week
  • Veel aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling en diverse trainingsmogelijkheden
  • Auto van de zaak (met mogelijkheid tot privégebruik);
  • Altijd de nieuwste Samsung telefoon en een Samsung laptop;
  • Gave bedrijfsuitjes met jouw teams én de jaarlijkse uitjes van CPM natuurlijk!

Daarnaast wordt het team in deze functie gezien als talentpool. Hierdoor is de ambitie vanuit Samsung ook om de teamleden door te laten groeien naar een (field) marketing of sales functie. Naast doorgroeimogelijkheden krijg je loopbaanbegeleiding in de vorm van structurele coaching en trainingstrajecten.

Wat verwachten wij van jou?
Wie bij Samsung werkt is daar trots op. Daarnaast ben je ambitieus, gedreven en ben je een doorzetter. Verder vragen wij het volgende:

  • 2 jaar werkervaring,ervaring binnen de Mediamarkt is een pre;
  • Ervaring binnen de Consumenten Electronica branche;
  • Affiniteit met Sales en voldoende ervaring binnen een Sales gerelatteerde functie
  • Je durft initiatief te nemen, hebt inlevingsvermogen en bent klantgericht met commerciële doelstellingen

Enthousiast? 

Solliciteer dan direct! Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om de vacature verder door te spreken!