Skip to content

Retail Accountmanager innocent

Friesland, Drachten€ 2.100 - € 2.100 per monthBuitendienst

Functieomschrijving

“Wil jij onderdeel zijn van een ambitieus sales buitendienst team en Nederland kennis laten maken met de lekkerste sappen en smoothies? Dan is deze vacature er één voor jou! Als Retail Accountmanager voor innocent bezoek je supermarkten en werk je voor een merk dat bijdraagt aan een gezondere wereld. Een functie waarin er volop ruimte is voor ontwikkeling”Wij bieden jou:

  • Bruto maand salaris van €2100,-
  • Bonusregeling van €150,- per maand o.b.v. Kpi's;
  • Een netto onkostenvergoeding;
  • Leaseauto waar je optioneel ook privé gebruik van mag maken;
  • Telefoon en tablet;
  • Trainingen en goede begeleiding zodat jij je kunt ontwikkelen tot een pro.


Wat je gaat doen:

Je bent verantwoordelijk voor een optimale beschikbaarheid en zichtbaarheid van de innocent producten. Om dit voor elkaar te krijgen, geef je de winkelmedewerker en afdelingsmanager advies over het te voeren assortiment. Jij weet de zichtbaarheid van het merk te vergroten door regelmatig, originele (extra) acties en promoties voor te stellen. In combinatie met unieke POS materialen, bouw je deze vervolgens zelf op.

Dit ga je doen


Het team:
Je bent veel zelfstandig aan het werk maar je staat er natuurlijk niet helemaal alleen voor. De innocent Field Coach gaat regelmatig met jou mee en werkt samen met jou aan jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Daarnaast bestaat het team uit nog 3 Rayonmanagers waarmee je regelmatig telefonisch contact hebt. Jullie komen gemiddeld 1x per maand bij elkaar om plannen te bespreken, van elkaar te leren en successen met elkaar te vieren!

Vereisten

Wie zoeken wij:

  • Je legt gemakkelijk contact met mensen;
  • Een pro actieve instelling. Je staat open om te leren en je denkt mee met de organisatie;
  • Woonachtig in Noord-Nederland. Ideale woonplaats in de omgeving van Drachten;
  • Je bent in het bezit van rijbewijs B.


Ben jij de Retail Accountmanager die wij zoeken?
Solliciteer direct. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.


Sollicitatieprocedure:

Na een telefonische kennismaking nodigen we je graag uit voor een (video)gesprek. Is dat een match, dan volgt er een tweede ronde waarin we je graag voorstellen aan innocent.


Contact:

Heb je inhoudelijke vragen over deze vacature of vragen over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Alicia van der Bel (Recruiter CPM Benelux) via e-mail: alicia.vanderbel@cpm.nl, telefonisch of whatsapp op telefoonnummer: 06 532 793 45.


of