Recruiter

Functieomschrijving

Ben jij recruiter en wil je je verder ontwikkelen in dit vak? Ben jij degene die het een uitdaging vindt om precies die juiste kandidaat te vinden? Heb je ervaring met searchen en zie je kansen in deze ingewikkelde arbeidsmarkt? Dan zijn we op zoek naar jou! 

De recruitment afdeling

Op ons hoofdkantoor werken we met een energiek team van 35 collega’s, waarvan 3 recruiters. In dit veelzijdige en gezellige team kom jij terecht. Onze recruiters zijn altijd op zoek naar de juiste talenten voor onze buitendienst teams. In het veld werken deze teams voor verschillende klanten, veelal mooie A-merken zoals Samsung, PepsiCo, Mars en Blokker. De functies  die zij bekleden zijn erg divers, denk hierbij aan functies zoals merchandisers, promotors, vertegenwoordigers of field accountmanagers.
Soms staan er ook interne vacatures open en zoeken wij de juiste persoon voor bij ons op kantoor.

Wat ga je doen:

Als recruiter bij CPM schakel je veel met onze collega’s van commercie en je collega recruiters. Je bent verantwoordelijk voor je eigen vacatures en kandidaten. Je schrijft aantrekkelijke vacatureteksten en zet de functie online uit op onze site en de diverse jobboards.

Soms staan er wel 10-15 functies tegelijkertijd open en schakel je veel tussen verschillende partijen.
Voor elke vacature kan de aanpak verschillen, zo ga je de ene keer zelf op zoek naar de juiste kandidaat via Linkedin Recruiter en de andere keer schakel je met de afdeling Marcom, om een vacature extra onder de aandacht te brengen via social media.

De reacties van sollicitanten verwerk je via ons ATS systeem: Recruitee.

Je screent de c.v.’s van kandidaten en belt ze voor een eerste kennismaking. Is deze eerste screening positief, dan plan je een gesprek in samen met een collega van commercie. Tijdens het gesprek zorg je dat de kandidaat een goed beeld krijgt van het bedrijf en de functie-inhoud. Daarnaast ga je op zoek naar zijn of haar drijfveren en stel je verdiepende vragen, zodat je weet of de kandidaat de juiste skills en attitude bezit.
Is er een match en is jouw vacature vervuld, dan stuur je de gegevens van de kandidaat door naar onze HR-afdeling. De overige kandidaten voorzie je van feedback en je sluit de vacature.

Wat bieden wij:

Naast een enthousiast team, diverse handige tools en een uitgebreide team on-boarding:

 • Een functie voor 32-40 uur per week;
 • Een bruto maandsalaris tussen de €2500,- en €2900,- o.b.v. fulltime dienstverband en afhankelijk van jouw ervaring;
 • Diverse trainingen gericht op jouw persoonlijke ontwikkeling en recruitment;
 • De kans om te werken voor mooie A-merken binnen CE, Retail en OOH;
 • Een goede pensioenregeling;
 • 27 vakantie dagen op jaarbasis en 8% vakantiegeld;
 • Fruitschaal, bureaufietsen, gezamenlijke lunch ruimte en lekkere snacks;
 • Gezellige borrels, inspirerende kwartaalmeetings en een briljant kerstfeest!

Functievereisten

Wie ben jij?

 • Je hebt 1 à 2 jaar werkervaring binnen recruitment;
 • Je houdt van het schrijven van aantrekkelijke teksten en je weet waar je doelgroep naar op zoek is;
 • Je bent zelfstandig en je schakelt gemakkelijk tussen diverse werkzaamheden;
 • Je bent een goede gesprekspartner, kunt goed luisteren en je weet de echte drijfveren van de kandidaten te ontdekken;
 • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en schrift;
 • Je woont in de buurt van Amsterdam of Amstelveen;
 • Je hebt HBO werk en denkniveau.

Wie zijn wij?

CPM Benelux is onderdeel van de CPM-group, een internationale Field Marketingorganisatie. In Nederland zijn we één van de grootste fieldmarketingbureaus en in België zijn we hard aan het groeien.

Wij verhogen de sales van onze klanten door het inzetten van onze buitendienst teams. Intern hebben we een hecht team van 35 collega’s. De buitendienst bestaat uit 120 contract medewerkers, die voor één vaste klant werken. Daarnaast hebben we een database van flexibele collega’s, die op verschillende projecten werken.
We zijn trots op de mooie merken waar we voor werken. Elke dag werken we samen om de beste resultaten voor onze klanten te behalen!
Ons kantoor ligt op de grens van Amsterdam en Amstelveen, vlak bij de sportvelden van R.A.P. en A.M.V.J. en de Amstel. Het inspirerende pand delen we met verschillende media en reclamebureaus. We hebben een lekker zonnig terras en een mooie binnentuin met fontein, waar je zomers heerlijk kunt lunchen.

We zijn een energiek bedrijf en zijn altijd in beweging. Never a dull moment!

Solliciteren?
We ontvangen graag jouw motivatie en cv. 
Voor meer informatie neem je contact op met Irina via 06- 55 79 44 55. Zij vertelt je graag meer over de vacature en kan jouw vragen beantwoorden.