Rayonmanager Retail PepsiCo - Nijmegen

Functieomschrijving

Weet jij als geen ander hoe je de producten van PepsiCo het beste kunt aanbieden in de supermarkt? En wil jij jezelf verder ontwikkelen in de sales? Bekijk dan nu de vacature!


De functie

Als rayonmanager ben jij verantwoordelijk voor de zichtbaarheid en verkrijgbaarheid van de producten van PepsiCo in diverse supermarkten in de regio Utrecht. Denk hierbij aan merken als Lay's, Doritos, Cheetos, Duyvis, Naked, Snack a Jacks, Sunbreaks, Quaker, HO Havermout en Cruesli.

In deze dynamische functie waarbij je veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt, zorg jij voor een goede winkelpresentatie bij verschillende supermarktformules. Samen met jouw klanten plan je diverse acties in en zoek je naar kansen om het huidige assortiment verder uit te breiden. Je gebruikt jouw creativiteit om de acties die je hebt in verkocht te presenteren op de winkelvloer. Daarnaast is een belangrijk aspect van de functie het bouwen en behouden van een goede klantrelatie.


Wat bieden wij?
Een hele leuke baan met leuke collega’s en mooie ontwikkelmogelijkheden! Daarnaast het volgende:

 • Een fulltime baan met een bruto maandsalaris van €2000,- met een ruime bonusregeling;
 • Smartphone en een auto;
 • Een goede pensioenregeling;
 • Een uitgebreide on-boarding en daarna volgen er diverse trainingen;
 • Een ondernemende job met veel vrijheid.

Jouw collega’s
Je werkt samen met nog 14 andere rayonmanagers. Daarnaast word je op dagelijkse basis begeleid door jouw Field Coach. Hij zal je coachen op persoonlijk en professioneel vlak.
Je bent veel zelfstandig aan het werk, daarnaast heb je veel telefonisch contact met jouw collega's. Verder zie je elkaar geregeld tijdens de maandelijkse (digitale) meetings, tijdens de (digitale) kwartaal meetings en tijdens de verschillende trainingen die er worden aangeboden.


Functievereisten

Wie zoeken wij?

 • Je hebt minimaal een MBO 4 diploma, bij voorkeur ben je in het bezit van een HBO diploma of ben je bereid deze te halen;
 • Een positieve attitude en goede motivatie is belangrijk; werken als Rayonmanager voor PepsiCo is een investering in jezelf en jouw toekomst;
 • Je hebt ervaring in het supermarktkanaal en / of Retail;
 • Je bent nauwkeurig; je rapporteert in deze functie dagelijks jouw bevindingen in het CRM systeem;
 • Je bent klantgericht, representatief en communicatief sterk;
 • Je bent veel onderweg en daarom natuurlijk in het bezit van een rijbewijs B;
 • Je woont in regio Nijmegen, zodat het gemakkelijk is om jouw rayon te bedienen vanuit jouw woonplaats.

Ben jij de rayonmanager die wij zoeken?

Solliciteer dan direct via de button en vertel ons alles over jouw ambities! Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Na een telefonisch gesprek nodigen we graag uit voor een videogesprek. Is dat een match, dan volgt er nog een tweede ronde waar we je graag voorstellen aan PepsiCo. Wil je meer informatie over de sollicitatieprocedure of over deze functie? Bel of app naar Rob 06-55794455. ( ma. di. do )