Promoter Asics (Eindhoven)

Functieomschrijving

Heb jij affiniteit met sport, ben je commercieel en klantgericht ingesteld en ben je op zoek naar een tijdelijke bijbaan op zaterdag? Dan staat er bij Asics een hele leuke baan op jou te wachten!


Wij bieden jou:

  • Een super leuke bijbaan op de zaterdagen 26 maart, 2 april, 16 april, 30 april, 7 mei, 14 mei, 21 mei en 28 mei. 
  • Een mooie kans om jou sales skills en communicatieve vaardigheden te verbeteren
  • Een salaris van 13 euro per uur
  • 100% reiskostenvergoeding


Wat ga je doen?

Als Promoter voor Asics weet jij alles te vertellen over Asics schoenen in de Interport. Je bent een energiek en enthousiast persoon die samen met elke klant die de winkel binnenkomt de beste hardloopschoenen gaat uitzoeken. Dit doe je doormiddel van het stellen van vragen en het meten van de voeten en looptstyle van de klant. Aan de hand hiervan kan jij het beste advies geven over de Acics schoenen die het best bij de klant passen door het geven van de juiste informatie.

Voordat je aan de slag gaat zul je trainingen krijgen over alles wat je van Asics moet weten om zo een echte expert te worden, zodat jij met jou kennis en enthousiasme de mensen weet te overtuigen. Je rapporteert de behaalde resultaten om zo de successen te kunnen meten. Je bent het gezicht van het merk dus je zorgt dat je er altijd representatief en verzorgd uitziet.

Functievereisten

Wie ben jij?

  • Je hebt affiniteit met cardiosport, het liefst met hardlopen
  • Je bent sales gedreven en resultaatgericht
  • Je bent communicatief sterk en leergierig


Word jij onze nieuwe collega?

Solliciteer dan direct via de button! Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Na een telefonisch gesprek nodigen we graag uit voor een online videogesprek. Is dat een match? Dan ben je aangenomen en hoor je van ons wanneer de trainingen gaan starten! Voor vragen kan je bellen of een whatsapp sturen naar Alicia van der Bel T: 06 532 793 45.