Skip to content

Projectmanager

Amsterdam, Amstelveen, Almere, Hoofddorp, Haarlem, Leiden, Den Haag, Utrecht, Noord-Holland€ 2.500 - € 2.750 per maandKantoor

Functieomschrijving

Als projectmanager FMCG bij CPM Benelux werk je aan projecten voor opdrachtgevers zoals PepsiCo, Mars, Hak en nog veel meer. Je bent het aanspreekpunt voor onze klanten en je coördineert fieldmarketing projecten in Nederland en België van A tot Z. Hierbij ben je ook verantwoordelijk voor de coaching en aansturing van het buitendienst team. Omdat je ook aan projecten werkt voor de Belgische markt kun je jezelf goed verstaanbaar maken in het Frans. Zoek je een baan met afwisseling, verantwoordelijkheid en ruimte om je verder te ontwikkelen? Solliciteer hier!

 
Als projectmanager bieden wij jou?

 • Als projectmanager verdien je een startsalaris van € 2500,- tot € 2750,- bruto per maand o.b.v. 40 uur per week;
 • Je krijgt de mogelijkheid om deels vanuit huis te werken;
 • 27 vakantiedagen en 8% vakantiegeld;
 • Een individueel budget van € 750,- netto per jaar voor o.a. sport en ontspanning;
 • Diverse trainingen gericht op jouw persoonlijke ontwikkeling;
 • Snacks on Friday, Borrels, vette Q-meetings én een fenomenaal kerstfeest!


Wie zijn wij:

CPM Benelux is onderdeel van de CPM-Group, een internationale Field marketingorganisatie. In Nederland zijn we één van de grootste fieldmarketingbureaus en in België zijn we hard aan het groeien. Wij verhogen de sales van onze klanten door het inzetten van onze buitendienst teams. Elke dag werken we samen om de beste resultaten voor onze klanten te behalen. Daar zijn we trots op!


Wat doet een projectmanager bij CPM Benelux:
Als projectmanager ben je verantwoordelijk voor alle operationele zaken rondom de opstart, uitvoer en afronding van een project. Ieder project en opdrachtgever is weer anders en dat is nou precies wat het zo leuk maakt. De ene week werk je aan een opdracht voor PepsiCo, waarvoor we met onze buitendienst verschillende supermarkten bezoeken om toffe product presentaties te creëren. De andere week bereid je een Sales ronde voor waarbij de focus ligt op de verkoop van een nieuw product van bijvoorbeeld HAK of Mars

Je bent het eerste aanspreekpunt voor het team en de klant. Instructies vanuit de klant communiceer jij naar het team. Andersom voorzie je de klant van duidelijke feedback vanuit het veld. Je traint en coacht het team en gaat regelmatig mee op pad. Je hebt focus op resultaat en weet tijdig bij te sturen wanneer nodig. 

Vereisten

Je houdt van aanpakken en je bent communicatief sterk. Daarnaast denk je altijd 3 stappen vooruit, waardoor je snel kunt schakelen. Signaleer je een uitdagingen? Dan krijg jij er een kick van om deze op te lossen! Verder:

 • Heb je aantoonbaar HBO werk en denkniveau;
 • Ben je commercieel en heb je affiniteit met FMCG; 
 • Is plannen en organiseren jou op het lijf geschreven;
 • Heb je ervaring met Microsoft Office Excel en PowerPoint;
 • Beheers je de Nederlandse en Engelse taal goed, zowel mondeling als in geschrift. Frans beheers je mondeling en schriftelijk is daarbij een pré. 
 • Ben je woonachtig in de Randstad. Bijvoorbeeld; Amsterdam, Amstelveen, Almere, Hoofddorp, Haarlem, Leiden, Den Haag of Utrecht.


Sollicitatieprocedure:

 1. Telefonische kennismaking.
 2. Een eerste gesprek bij CPM op kantoor in Amstelveen.
 3. Het tweede gesprek waar we je graag voorstellen aan de Commercieel directeur.


Contact:

Heb je inhoudelijke vragen over deze vacature of vragen over de sollicitatieprocedure? Neem dan per E-mail, WhatsApp of telefonisch contact op met Frank Roodenrijs

Amsterdam, Amstelveen, Almere, Hoofddorp, Haarlem, Leiden, Den Haag, Utrecht, Noord-Holland, Nederland
€ 2.500 - € 2.750 per maand
Kantoor

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar