Online recruitment specialist

Functieomschrijving

Je bent marketeer, social-mediaspecialist en natuurlijk ook recruiter die verder kijkt dan alleen het cv. Met al deze vaardigheden weet jij onze verschillende doelgroepen te vinden!


Wat ga je doen?

Jij wordt verantwoordelijk voor het uitvoeren en opzetten van (online) activiteiten zodat wij in gesprek komen met geschikte kandidaten. Dat start natuurlijk met schetsen van het juiste kandidaat profiel, het schrijven van een pakkende tekst en het uitzetten van diverse campagnes via ons marketing platform Hubspot. Verder maken we nu gebruik van LinkedIn Talent Solutions, Instagram en Facebook, maar we zijn erg benieuwd naar jouw visie hierop!
Verder zoek je zelf ook naar kandidaten, neem je telefonische intakes af en voer je sollicitatiegesprekken. Wanneer je een kandidaat hebt aangenomen, zet je deze door naar onze HR-afdeling, zij maken het contract in orde en zorgen voor de overige personeelsadministratie. Wanneer je een vacature hebt afgerond evalueer je dit proces en interpreteer je de data die je terugkrijgt uit Hubspot, om te kijken of het de volgende keer nog beter of anders kan. Verder is het een functie met erg veel vrijheid en jouw inbreng wordt dan ook zeer gewaardeerd.

Het huidige team waarin je terecht komt bestaat uit drie recruiters waarin ieder verantwoordelijk is voor zijn eigen klanten en kandidaten. In het team wordt nauw samengewerkt. Er vindt wekelijks overleg plaats over de lopende zaken en we kijken naar eventuele uitdagingen die we gezamenlijk kunnen oplossen.

In deze functie werk je veel zelfstandig, maar je schakelt ook veel met jouw collega’s van commercie, marketing en communicatie en jouw directe collega’s van recruitment. De vacatures die wij open hebben staan en waar jij je dus mee bezig gaat houden zijn veelal uitvoerend. Nieuwsgierig geworden? Je kunt er al een aantal terugvinden via www.cpmjobs.nl

Wie zijn wij?
CPM Nederland is onderdeel van de CPM-group, een internationale Field marketingorganisatie. Binnen onder andere het Retail en het Out of Home kanaal verhogen wij de sales van diverse A-merken. Wij doen dat als merchandiser, schap ombouwer of promotor, maar bijvoorbeeld ook als vertegenwoordiger of accountmanager. In het veld werken zo’n 120 mensen vast voor één klant en ongeveer 250 mensen werken op flexibele basis voor diverse projecten en klanten. Op het hoofdkantoor werken 35 medewerkers. Merken waar wij veel mee samenwerken zijn: Samsung, PepsiCo, JUMBO, American Express, Danone, Mars, etc.

Functievereisten

Wie ben jij?

 • Je bent een creatieve, ondernemende doorzetter;
 • Je hebt ervaring met het uitzetten van recruitment campagnes en vindt het tof om de data van deze campagnes te analyseren en hier je plannen op aan te passen;
 • Je bent zelfstandig en je schakelt gemakkelijk tussen diverse werkzaamheden;
 • Je hebt ervaring binnen recruitment;
 • Je bent een goede luisteraar en weet de echte drijfveren van de kandidaten te achterhalen;
 • Je bent analytisch en weet data snel te interpreteren om er vervolgens op te acteren;
 • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en schrift;
 • Ons HQ is gevestigd in Amstelveen, bij voorkeur ben je dus woonachtig in deze regio;
 • Je hebt minimaal MBO 4 werk en denkniveau.

Wat bieden wij:

Naast een enthousiast team, diverse handige tools en een uitgebreide on-boarding:

 • Een fulltime functie van 40 uur per week;
 • Een bruto maandsalaris tussen de €2500,- en 2750,- en afhankelijk van jouw ervaring;
 • Diverse trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en recruitment;
 • De kans om te werken voor A-merken binnen de Retail en OOH;
 • Goede pensioenregeling;
 • 25 vakantie dagen op jaarbasis en 8% vakantiegeld.

Solliciteren?

Voor meer informatie mag je contact opnemen met - misschien wel jouw toekomstige collega - Irina, via 06- 55 79 44 55. Direct solliciteren kan natuurlijk ook via de sollicitatieknop.