Merchandiser & Schapombouwer - combifunctie Lelystad

Functieomschrijving

Wij zoeken naar mensen die interesse hebben in het Retail kanaal en daar enthousiast van worden! Als dat bij jou past hebben wij deze gave combi-functie voor jou! Heb je ervaring met het lezen van schappenplannen, het plaatsen van displays en het aanbieden van producten? Vind je het leuk om zowel met een team en / of zelfstandig aan de slag te gaan voor merken als Xenos, Jumbo, Blokker, Mars en PepsiCo? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij werken dagelijks aan het verhogen van de verkoop voor onze klanten en hier kan jij ook aan bijdragen! Door producten van diverse A-merken te presenteren via displays en / of aan te vullen met POS-materiaal maar ook door winkels in te richten of schappen om te bouwen. Het binnen werken is een afwisselend, uitdagend, zorgt ervoor dat je op veel verschillende plekken en met verschillende mensen gaat samenwerken. Klinkt goed toch?

Daarnaast kun je zelf bepalen wanneer je wilt werken en welk project je wilt gaan doen. Je krijgt een uitnodiging voor een project bij jou in de buurt en kan je hier vervolgens op aanmelden. Maar goed wat houden de merchandising en schapombouw projecten dan in?


Merchandising:

Als merchandiser ga je zelfstandig op pad binnen een rayon. Je bezoekt verschillende supermarkten / retailers om daar met POS materiaal de producten van het A-merk onder de aandacht te brengen, om consumenten te brengen. Je kunt hierbij denken aan het plaatsen van wobblers, vloerstickers en het opbouwen van displays. Voor de merchandise projecten word vervoer voor je geregeld en krijg je voorafgaand aan elk project een training.


Schapombouwer:

Gemiddeld duurt het (her) inrichten van een winkel 5 dagen. Het team bestaat uit 6-10 CPM'ers en een voorman. De voorman is verantwoordelijk voor de aansturing en controle tijdens het project. Bij hem of haar kun je ook terecht met vragen.

De eerste dag zal je samen met een team CPM'ers je spierballen laten zien bij het opbouwen van de schappen. Wees gerust, heb je die niet, dan start je gewoon op de tweede dag, want vanaf de tweede dag gaan we er voor zorgen dat de schappen ingericht worden volgens schappenplan. Op de laatste dag zet je samen met de rest van het team de puntjes op de i en is de winkel ingericht en voorzien van de gebruikte POS materialen. De winkel is klaar voor de feestelijke opening!


Natuurlijk mag je ook iets van ons verwachten, wij bieden jou:

 • Een contract van 6 maanden op basis van 0 uren, met de intentie te verlengen. Het is een flexibel contract, je bepaald zelf welk project je gaat doen en wanneer;
 • Wekelijkse uitbetaling;
 • Salaris afhankelijk van je leeftijd; t/m 20 jaar € 9,44, vanaf 21 jaar en ouder € 12,65 per uur (incl. vakantiedagen en vakantiegeld);
 • Ook ontvang je bij een volledige 8-urige werkdag vanuit CPM een dagvergoeding van € 4,54 netto (0,57 cent per uur);
 • Je OV ​​kosten worden 100% vergoed en indien je met je eigen auto rijdt krijg je van ons een vergoeding (19 cent netto + 12,5 cent bruto) per gereden km;
 • Bonus systeem van € 225,- bruto bij het aandragen van een nieuwe medewerker;
 • Trainingen en begeleiding dit om jezelf te blijven ontwikkelen;
 • Werken met mooie A-merken; wat ook goed op jouw cv staat.

Functievereisten

Wie ben jij?

 • Jij wilt graag optreden als het visitekaartje van CPM en onze opdrachtgevers. Bij problemen zie jij oplossingen en als wij snel moeten schakelen, ben jij de eerste die je flexibel opstelt! Dit werk vergt ook een zekere fysieke inspanning maar dat is voor jou geen probleem.
 • Om je spullen bij de locatie te krijgen is het van belang dat je in bezit bent van een Nederlands rijbewijs!
 • Bij onze klanten weet jij hoe je hen moet behandelen en als collega's hulp nodig hebben dan ben jij er voor hen, samen gaan wij voor succes!
 • Ervaring met schappen en displays is een pré. Als je dit niet hebt, maar je dit wel graag wilt leren dan ben je ook welkom in ons team.

Sluit deze vacature zich aan op wie jij bent of wilt worden? Solliciteer dan direct!