junior Field Accountmanager voor Samsung IM!

FunctieomschrijvingBen jij het nieuwe gezicht van Samsung in jouw regio?
Zodra jij de winkels in loopt snap je dat we onze smartphones, tablets en watches alleen kunnen verkopen als ze er perfect bij staan!

Je hebt passie en enthousiasme en deelt dit graag met de medewerkers in de winkel, dit doe je onder andere door hen on the spot te trainen op de nieuwe producten & features. Daarnaast bouw jij aan je relatie met de verkopers en specialisten in de winkel zodat ook als jij er niet bent de klanten het beste advies krijgen.

In deze functie leer je van alles over marketing / fieldmarketing strategieën en sales!
We zien dit team als een talent poule voor onze organisatie en die van Samsung en zijn dan ook heel actief bezig om jouw ontwikkeling te stimuleren en doorgroei kansen te creëren.

Hoe jouw werkdag eruit kan zien:

Werken bij een corporate organisatie is snel schakelen. Soms gooien we de planning om en gaan we aan de slag met andere innovatieve oplossingen en uitdagingen maar als we dat niet doen dan ziet een dag er als volgt uit:

Voordat je de weg op gaat om de retailers zoals MediaMarkt, Coolblue, KPN, Vodafone te bezoeken heb je van de Master Trainer een uitgebreid trainingstraject gekregen en alles geleerd over de historie van Samsung en haar producten.

Je hebt op maandag ochtend je administratie op orde gemaakt en de planning voor de week.
Eenmaal aangekomen in de winkel ga je direct aan de slag!
Jij zorgt ervoor dat het (marketing) winkelbeeld klopt en de uitstraling heeft die het verdiend (retail excellence).

Ook zie je dat de specialist die jij hebt aangesteld in de winkel beschikbaar is voor een korte training en je gebruikt jouw enthousiasme om hem of haar net zo enthousiast te maken als jij.

Doordat je de winkel hebt voorzien van de nieuwste POS materialen, de medewerkers enthousiast hebt gemaakt en voorzien van de nodige sales tricks / product kennis gaan we er van uit dat de winkel de focus heeft op Samsung.

Voordat je weg gaat vul je je rapportage in, zodat het management team op basis van jouw input kan bepalen of de nieuwe strategie werkt en wat er nog toegepast moet gaan worden.

Jij bent de ogen en oren in het veld en daarmee essentieel voor het management maar ook voor de accountmanagers van Samsung. Je werkt daarom ook nauw met hen samen om optimale sell-out te garanderen en de doelen te halen.

Vervolgens ga je door naar jouw volgende locatie.

Collega’s:

Hoewel je veel in de auto en winkels bent, ben je niet alleen! Je hebt meerdere collega’s die elke dag het hele land afrijden om ervoor te zorgen dat het merk optimaal wordt vertegenwoordigd.

Ondersteuning krijg je vanuit zowel CPM Nederland en Samsung.


Verder heb je nauw contact met jouw Fieldmanager die je gaat helpen bij je professionele en persoonlijke ontwikkeling en het behalen van de doelstellingen.

Natuurlijk zijn er dan ook nog de verschillende team-uitjes per jaar waar je zeker over wilt vertellen als je thuis komt!


Wij bieden:

  • Een uitstekend salaris met de kans om door te groeien.
  • Een kwartaalbonus.
  • Een auto die je ook privé mag gebruiken.
  • Een laptop, telefoon, tablet en de nieuwste apparaten van Samsung
  • Doorgroeimogelijkheden en loopbaan begeleiding door structurele coaching en een trainingstraject van 2 jaar.

Functievereisten

De ideale kandidaat:

  • Jij bent ambitieus, leergierig en hebt retail/marketing ervaring.
  • Je durft initiatief te nemen, hebt inlevingsvermogen en bent klantgericht met commerciële doelstellingen.
  • Je kan niet stil zitten en hebt naast je studie relevante ervaring opgedaan.
  • Je bent in het bezit van een HBO diploma en een rijbewijs.
  • Je bent woonachtig in Amsterdam, Alkmaar, Hoorn of omgeving.

Nieuwsgierig? Vertel ons wie je bent!
We nodigen je graag uit om te solliciteren!
Vertel ons in je motivatiebrief waarom je voor Samsung wilt werken en waarom je geschikt denkt te zijn voor deze functie.
Uiteraard ontvangen we ook graag jouw CV.

Heb je vragen? Neem dan contact op met Hester via 0682133388.