Junior Field Accountmanager Samsung IMD - Rotterdam

Functieomschrijving

Ben jij het nieuwe gezicht van Samsung in jouw regio en wil je deel uitmaken van een ambitieus team?

Jij snapt dat we onze smartphones, tablets en watches alleen kunnen verkopen als ze er in de winkel perfect bij staan. Je hebt passie en enthousiasme en deelt dit graag met de medewerkers in de winkel, dit doe je onder andere door hen on the spot te trainen op de nieuwe producten & features. Daarnaast bouw jij aan je relatie met de verkopers en specialisten in de winkel zodat zij, als echte Samsung ambassadeurs, de klanten van het beste advies voorzien. Ook wanneer jij er niet bent!


Het betreft een dynamische functie waarin verschillende facetten aan bod komen. Zo leer je bijvoorbeeld van alles over marketing / fieldmarketing strategieën en sales!


Wij investeren in jou! We zien dit team als een talent poule voor onze organisatie en die van Samsung en zijn dan ook actief bezig om jouw ontwikkeling te stimuleren en doorgroei kansen te creëren. Dit doen we o.a. doormiddel van een coaching programma via de Field Managers en een meerjarig learning & development programma.


Benieuwd naar jouw dag als Junior Field Accountmanager?

Werken bij een corporate organisatie is snel schakelen. Soms gooien we de planning om en gaan we aan de slag met andere innovatieve oplossingen en uitdagingen. Wanneer we dat niet doen, laat Yasir Sadek jou in onderstaande video zien hoe zijn dag eruit ziet!
Voordat je de weg op gaat om de retailers zoals MediaMarkt, Coolblue, KPN, Vodafone te bezoeken heb je van de Master Trainer een uitgebreid trainingstraject gekregen en alles geleerd over de historie van Samsung en haar producten.

Je hebt op maandag ochtend je administratie op orde gemaakt en de planning voor de week.
Eenmaal aangekomen in de winkel ga je direct aan de slag!
Jij zorgt ervoor dat het (marketing) winkelbeeld klopt en de uitstraling heeft die het verdiend (retail excellence).

Ook zie je dat de specialist die jij hebt aangesteld in de winkel beschikbaar is voor een korte training en je gebruikt jouw enthousiasme om hem of haar net zo enthousiast te maken als jij. Samen bespreken jullie de mogelijkheden om de verkoop van Samsung naar een hoger niveau te tillen.

Doordat je de winkel hebt voorzien van de nieuwste POS materialen, de medewerkers enthousiast hebt gemaakt en voorzien van de nodige sales tricks / product kennis gaan we er van uit dat de winkel de focus heeft op Samsung.

Voordat je weg gaat vul je je rapportage in, zodat het management team op basis van jouw input kan bepalen of de nieuwe strategie werkt en wat er nog toegepast moet gaan worden.

Jij bent de ogen en oren in het veld en daarmee essentieel voor het management maar ook voor de accountmanagers van Samsung. Je werkt daarom ook nauw met hen samen om optimale sell-out te garanderen en de doelen te halen.

Vervolgens ga je door naar jouw volgende locatie.


Collega’s:

Hoewel je veel in de auto en winkels bent, ben je niet alleen! Je hebt meerdere collega’s die elke dag het hele land afrijden om ervoor te zorgen dat het merk optimaal wordt vertegenwoordigd.

Ondersteuning krijg je vanuit zowel CPM Nederland en Samsung.

Verder heb je nauw contact met jouw Fieldmanager die je gaat helpen bij je professionele en persoonlijke ontwikkeling en het behalen van de doelstellingen.

Natuurlijk zijn er dan ook nog de verschillende team-uitjes per jaar waar je zeker over wilt vertellen als je thuis komt

Functievereisten

De ideale kandidaat:

 • Jij bent ambitieus, leergierig en hebt Retail/Marketing ervaring.
 • Je durft initiatief te nemen want jij bent proactief. 
 • Je hebt inlevingsvermogen en bent klantgericht met commerciële doelstellingen.
 • Je kan niet stil zitten en hebt naast je studie relevante ervaring opgedaan.
 • Je bent in het bezit van een HBO diploma en een rijbewijs.
 • Je bent woonachtig in Rotterdam of omgeving.

Wij bieden:

 • Een uitstekend salaris met de kans om door te groeien.
 • Een kwartaalbonus op basis van persoonlijke doelstellingen.
 • Een auto die je ook privé mag gebruiken.
 • Altijd de nieuwste telefoon, tablet en smartwatch van Samsung. Daarnaast ontvang je ook een laptop van de zaak.
 • Doorgroeimogelijkheden, structurele coaching en een voor jou op maat gemaakt trainingstraject van 2 jaar.
 • Een plek in een zeer ambitieus team met ervaren collega's en waarbinnen jij je kunt ontwikkelen tot een pro. 

Ben jij de Junior Field Accountmanager die wij zoeken?
Vertel ons in je motivatiebrief waarom je voor Samsung wilt werken en waarom je geschikt denkt te zijn voor deze functie.
Uiteraard ontvangen we ook graag jouw CV.

Contact:

Heb je inhoudelijke vragen over deze vacature of vragen over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Frank Roodenrijs (Recruiter CPM Benelux) 06-29628441