Junior Field Account Manager Samsung Telecom - Noord Holland

Functieomschrijving

“Als Junior Field Accountmanager ben je onderdeel van een ambitieus team binnen de wereld van Telecom. Je deelt jouw enthousiasme voor de innovatieve technieken en ontwerpen van Samsung met de medewerkers in de winkel. Daarvoor ben je dagelijks onderweg en ontmoet je veel verschillende mensen. Ben jij opzoek naar een uitdagende baan, met afwisseling én waarbinnen jouw ontwikkeling centraal staat? Solliciteer dan direct op deze vacature”.


Wij bieden jou:

 • Een uitstekend salaris;
 • Aantrekkelijke kwartaal bonus op basis van KPI’s;
 • Doorgroeimogelijkheden, structurele coaching en een voor jou op maat gemaakt trainingstraject van 2 jaar;
 • Auto van de zaak die je ook privé mag rijden (Bijtelling van toepassing)
 • Altijd de nieuwste telefoon, tablet en laptop van Samsung;
 • Een plek in een zeer ambitieus team met ervaren collega's en waarbinnen jij je kunt ontwikkelen tot een pro.


Wat je gaat doen:
Je bezoekt dagelijks winkels van diverse retailers om hen te adviseren en enthousiasmeren over de producten van Samsung. Je kunt hierbij denken aan retailers zoals Media Markt, Coolblue en KPN. Met jouw kritische blik zorg je ervoor dat alles in de winkel op de juiste manier gepresenteerd staat. Je maakt gebruik van uniek Point of sale materiaal om de producten extra onder de aandacht te brengen en de consumenten te informeren. Alles met het einddoel doel, de consument de perfecte Samsung experience te bieden.

Daarnaast zorg je voor een goede relatie met het winkelpersoneel. Je traint hen regelmatig zodat zij altijd op de hoogte zijn van nieuwste productinnovaties en ontwikkelingen in de markt. Jij maakt van het winkelpersoneel echte Samsung Ambassadeurs.

Yasir Sadek verteld jou precies hoe zijn dag eruit ziet. 


Het team:
Hoewel je veel zelfstandig onderweg bent, ben je niet alleen! Je hebt meerdere collega’s die elke dag het hele land afrijden om ervoor te zorgen dat het merk optimaal wordt vertegenwoordigd. Jullie spreken elkaar regelmatig aan de telefoon en ontmoeten elkaar tijdens meetings en trainingen.

Ondersteuning krijg je vanuit zowel CPM Nederland en Samsung. Verder heb je nauw contact met jouw Fieldmanager die je gaat helpen bij je professionele en persoonlijke ontwikkeling en het behalen van de doelstellingen. Natuurlijk zijn er dan ook nog de verschillende team-uitjes per jaar waar je zeker over wilt vertellen als je thuis komt 😉

Functievereisten

Om succesvol te zijn in deze rol is communicatie belangrijk. Daarom ben jij in staat om jezelf verbaal en non verbaal goed te presenteren. Verder;

 • Ben je ambitieus, leergierig en heb je Retail e/o Marketing ervaring.
 • Heb je een klantgerichte instelling en ervaring opgedaan met commerciële doelstellingen.
 • Ben je in het bezit van een HBO diploma of bijna klaar met jouw studie.
 • In het bezit van rijbewijs B
 • Woonachtig in de regio Noord-Holland tussen Amsterdam en Alkmaar


Ben jij de Junior Field Accountmanager die wij zoeken?
Solliciteer dan direct. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.


Sollicitatieprocedure:

 1. Telefonische kennismaking.
 2. Een eerste gesprek bij CPM op kantoor in Amstelveen.
 3. Het tweede gesprek waarin we je graag voorstellen aan Samsung.
 4. Wij doen jou een passend aanbod.


Contact:

Heb je inhoudelijke vragen over deze vacature of vragen over de sollicitatieprocedure? Neem dan per E-mail, Whatsapp of telefonisch contact op met Frank Roodenrijs (Recruiter CPM Benelux)


Tel: 06-29628441

E-mail: frank.roodenrijs@cpm.nl