Junior Field Account Manager Samsung CE - regio Noord Nederland

FunctieomschrijvingOnze missie? 
“De wereld inspireren met innovatieve technieken, producten en ontwerpen die het leven van mensen verrijken en bijdragen aan een sociaal verantwoorde, duurzame toekomst”
Wat is die van jou?


De Job
Als Junior Field Account Manager bezoek jij diverse retailers om hen te adviseren en enthousiasmeren over Samsung. Je kunt hierbij denken aan de luxere elektronica zaken, zoals Expert en EP Beerepoot. Je zorgt dat het promotie materiaal in orde is, dat alles in de winkel op de juiste manier is gepresenteerd en je traint het winkelpersoneel zodat zij alles weten van de producten. Daarnaast werk je aan de relaties met jouw contactpersonen in de winkels en is het aan jou om het assortiment van Samsung 'top of mind' te maken.

Hoe jouw dag eruit kan zien

’s Morgens stap jij vroeg in de auto om op tijd bij jouw eerste locatie aanwezig te kunnen zijn. Je gaat op bezoek bij Hans, die zijn eigen Expert runt. Een ondernemer in hart en nieren, met een enorme passie voor wat hij doet. Je komt aan bij de winkel en loopt een rondje in de winkel. Er zijn een aantal dingen die jou zijn opgevallen in de winkel, welke je mooi mee kunt nemen in jouw gesprek!

Dan zie je Hans druk rondlopen bij de TV’s. Je geeft hem een hand, maar Hans is druk. “Geen tijd!” roept Hans. Dat is balen, want je hebt tijdens je ronde in de winkel POS materiaal geplaatst, het display en de visuals gecheckt en dit wil je graag met hem delen. Daarnaast komen er nieuwe QLED tv’s beschikbaar en je wilde graag een QLED training met hem bespreken, om de verkoop hiervan ook in de winkel van Hans te stimuleren. Gelukkig heb jij tijd om Hans te helpen, zodat hij wat tijd voor je vrij kan maken. Jullie drinken een kop koffie en plannen een training in voor het gehele team. 

Als je klaar bent loop je naar de medewerkers van Hans om deze te informeren over de nieuwe producten die eraan komen. Tevens ben je heel benieuwd naar hun ervaringen over de line-ups van andere merken zodat je deze informatie weer kan meenemen in je meetings met Samsung.

Aan het einde van jouw bezoek maak je een rapportage waarin je laat zien hoe dit bezoek is verlopen, wat je hebt bereikt en waar je eventueel ondersteuning bij nodig hebt om je doelen te realiseren. Dan ga je door naar jouw volgende locatie.

Jouw collega’s
Je hebt meerdere collega’s die elke dag het hele land afrijden om ervoor te zorgen dat Samsung optimaal vertegenwoordigd wordt.
Daarnaast heb je nog je collega’s op het hoofdkantoor van CPM en een heleboel mensen die je gaat ontmoeten tijdens je rondes in jouw rayon.

Je bent veel onderweg, maar gelukkig zijn jouw collega’s dat ook! Wanneer je aan de slag gaat voor Samsung, ontvang je een auto met carkit en dus kan je ook tussen jouw bezoeken door contact houden met jouw collega’s. Er zijn meerdere leuke team-uitjes per jaar waar je zeker over wilt vertellen als je thuis komt.

Daarnaast heb je nauw contact met de fieldmanager, welke jou zal ondersteunen bij jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling. 

Wij bieden

 • Een uitstekend salaris;
 • De kans om voor Samsung te werken bij een van de grootste fieldmarketing bureaus van Nederland;
 • Gave bedrijfsuitjes en hele gezellige collega’s;
 • Auto van de zaak – privé rijden is mogelijk;
 • Telefoon en laptop van de zaak;
 • Loopbaan begeleiding in de vorm van structurele coaching en trainingstrajecten;
 • Structurele bonussen om je nog meer uit te dagen.

Functievereisten

Wij vragen:

 • Minimaal een HBO diploma;
 • Woonachtig in Drachten of omgeving;
 • Ambitie & leergierigheid;
 • Vloeiend Nederlands en Engels in woord en geschrift;
 • Ervaring met retail/marketing is een pre;
 • Iemand die initiatief durft te nemen;
 • Inlevingsvermogen, klantgericht met oog op de commerciële doelstellingen;

Nieuwsgierig? Vertel ons wie je bent!
We nodigen je graag uit om te solliciteren. Vertel ons in je motivatiebrief waarom je voor Samsung wilt werken en waarom je geschikt denkt te zijn voor deze functie. Uiteraard ontvangen we ook graag jouw CV. 

Heb je vragen? Neem dan contact op met Alicia M: 31 (0)6 532 793 45.