Field Accountmanager - Rotterdam

Functieomschrijving

Field Accountmanager

Ben jij zelfverzekerd en probeer je altijd het maximale uit jezelf te halen? Ben jij die energieke motivator die altijd iedereen meekrijgt? Hou je van een dynamische werkomgeving waarin geen dag hetzelfde is?

Dan zou deze job zomaar jouw volgende carrière stap kunnen zijn! Word hét nieuwe gezicht van een grote speler op het gebied van consumenten elektronica- en online diensten!


Functieomschrijving

Je bezoekt dagelijks winkels in jouw regio en je bouwt en onderhoudt sterke relaties met deze retailers. Je zorgt voor optimale beschikbaarheid en zichtbaarheid van de producten en instore communicatie op de winkelvloer. Jouw belangrijkste taak is het trainen van het winkelpersoneel on the spot op de nieuwe producten & features, zodat zij als echte ambassadeurs, de klanten van het beste advies kunnen voorzien. Ook wanneer jij er niet bent! Je hebt oog voor detail en zorgt met de nodige overtuigingskracht en energie voor de optimalisatie van de positie van deze grote speler op de winkelvloer. Tenslotte heb jij kennis van de concurrenten en ben jij voortdurend op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in jouw vakgebied en branche.

Als Field Accountmanager ben jij verantwoordelijk voor het behalen van de marketing en sales doelstellingen van de nieuwste high tech producten waaronder phones en wearables, TV-sticks, gamecontrollers en nog meer gave producten.

Functievereisten

Wij investeren in jou:

Wij bieden jou een meerjarig learning & development programma aan zodat jij straks alles over marketing/ fieldmarkering, strategieën en sales leert, waardoor jij jezelf in razend tempo snel verder kan ontwikkelen op zowel carrière als persoonlijk vlak.

Daarnaast ben jij onderdeel van een talentvol team welke zich richt op het succes in de gehele BeNelux. Ondersteuning krijg je vanuit zowel CPM Nederland als de opdrachtgever. Teambuilding vinden wij ook heel belangrijk vandaar dat wij verschillende team-uitjes per jaar hebben, waar je zeker over wilt vertellen als je thuiskomt.


Wij bieden jou:

  • Een uitstekend salaris met de kans om door te groeien
  • Een auto die je ook privé mag gebruiken
  • Altijd de nieuwste telefoon gadget en devices op zak\
  • Doorgroeimogelijkheden, structurele coaching en een voor jou op maat gemaakt trainingstraject van 2 jaar
  • Een plek in een zeer ambitieus team met ervaren collega's en waarbinnen jij je kunt ontwikkelen tot een pro

De ideale kandidaat:

  • Jij bent ambitieus, leergierig en hebt Retail/Marketing ervaring
  • Je durft initiatief te nemen want jij bent proactief en ondernemend
  • Je hebt inlevingsvermogen en bent klantgericht met commerciële doelstellingen
  • Je bent in het bezit van een HBO diploma en een rijbewijs


Ben jij de Field Accountmanager die wij zoeken?
Vertel ons in je motivatiebrief waarom je voor ons wil werken en waarom je geschikt denkt te zijn voor deze functie. Uiteraard ontvangen we ook graag jouw CV.


Contact:

Heb je inhoudelijke vragen over deze vacature of vragen over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Alicia. T: (0)6 532 793 45