Field Account Manager innocent drinks Midden Nederland

Functieomschrijving

Innocent drinks bekend van de vrolijke en duurzame fruitsappen en smoothies, is een snelgroeiende FMCG-speler met flinke ambities om 's werelds favoriete merk te worden in gezonde drankjes. Daarom zijn we op zoek naar een "innocent" field account manager die helpt deze ambitie te realiseren. Enthousiast? Lees dan snel verder.


Een dag als field account manager bij innocent:


Na een lekkere smoothie ben jij klaar om je dag te beginnen en de weg op te gaan. Met de planning voor die dag vertrek je naar je eerste winkelbezoek. Aangekomen op je locatie meld je jezelf bij de leidinggevende van de winkel en maakt kennis of bouwt voort op de relatie. Je ziet dat het innocent portfolio ongunstig in het schap staat en je vraagt of je dat mag wijzigen. Dit doe je door de producten goed zichtbaar, als één merkblok en met meer producten, op het schap te zetten. Door POS materialen te plaatsen verhoog je de zichtbaarheid van het merk. Soms kun je een coolio of gave display in de winkel plaatsen. Als echte merk ambassadeur doe jij er alles aan om innocent goed zichtbaar in de winkel te presenteren.

In samenspraak met je leidinggevende maak je plannen voor de komende periode. Je spreekt acties af, die de verkoop in jouw winkels een boost kunnen geven. Jouw creativiteit komt hierbij goed van pas; Jouw ideeën zijn leidend voor een geslaagde strategie in je regio. In deze functie mag je  altijd meedenken over nieuwe activaties in de winkel. Je successen deel je dagelijks met de rest van het team en je manager door mooie foto's van het resultaat te delen.

    

Collega's
Het gezellige en informele innocent team bestaat totaal uit 4 winkel accountmanagers. Samen rapporteren jullie dagelijks aan de fieldmanager. Hij is je aanspreekpunt en zal regelmatig met je meegaan tijdens je werkzaamheden om je te coachen in het veld.
Het team heeft tussen de bezoeken door vaak telefonisch contact om de bezoeken en tactieken te bespreken. Ook komt het team maandelijks bij elkaar om plannen te bespreken en successen te vieren.Functievereisten

Wat je van ons kunt verwachten:

 • Bruto maand salaris van €2100,-
 • Aantrekkelijke bonusregeling;
 • Onkostenvergoeding, telefoon, tablet en leaseauto (zakelijk & privégebruik);
 • Goede pensioenregeling;
 • 25 vakantiedagen op jaarbasis en 8% vakantiegeld;
 • Je krijgt verkoop- en producttrainingen, goede begeleiding in je verkoopkwaliteiten zodat jij je kunt ontwikkelen tot een pro; 
 • Doorgroeimogelijkheden en de begeleiding in de weg hier naartoe.

De ideale field account manager voor innocent: Open, natuurlijk charme en communicatief sterk;

 • Relevante werkervaring in een retailomgeving als merchandiser
 • Bij voorkeur ervaring binnen het supermarktkanaal en interesse in FMCG-trends en ontwikkelingen;
 • Ambitie om te werken voor een internationaal A-merk en hopelijk al gek op innocent;
 • Woonachtig in de regio Midden Nederland: Amsterdam - Utrecht - Amersfoort en is in het bezit van rijbewijs B.

Klinkt dit als de perfecte baan voor jou?
Solliciteer dan snel! Wil je meer informatie over de baan? Neem dan gerust contact op met Rob: 06-55794455