D1909 - Open sollicitatie Samsung

Functieomschrijving

Voor een aantal Junior functies van Samsung zijn we regelmatig op zoek naar ambitieuze, high potentials die een leer- en groei traject door willen maken, om te starten met hun marketing & sales carrière. Zie jij jezelf hierin terug komen en ben je in de afrondende fase van je studie of heb je al een HBO of WO diploma? Lees dan snel verder! 


Staat er nu niet een vacature in jouw regio of spreken de huidige vacatures je minder aan, niet getreurd! Je kan hierbij open solliciteren voor de functie Junior Field Accountmanager, Sales Coach of Field Trainer voor Samsung.

Wat gebeurt er als je een open sollicitatie doet? Als je solliciteert en voldoet aan de gestelde eisen dan nemen we contact met je op voor een intake. Zodra wij een vacature hebben die bij je past, dan nemen we direct contact met je op om de mogelijkheden te bespreken. Zo hoef je onze website niet in de gaten te houden en gaan wij voor JOU werken! Lekker makkelijk toch?


Omschrijving van de functies:

Bij CPM geloven wij dat je talent moet stimuleren en ontwikkelen, wij zijn de springplank voor onze mensen naar uiteindelijk onze klanten. In ons 2 jarig trainingsprogramma leer je niet alleen jezelf kennen maar krijg je ook de tools om jezelf optimaal te presenteren, hoe je andere leert herkennen én benaderen en natuurlijk hoe je de producten van Samsung het beste kan presenteren. Hierdoor ontwikkel je je niet alleen op zakelijk vlak maar ook privé. Zo bouwen wij samen aan jouw carrière 😊

In elk van de onderstaande functies ga je het trainingsprogramma doorlopen in combinatie met 1 op 1 coaching vanuit je manager. Je zal gaan pinpointen waar jouw ontwikkelpunten liggen waardoor we ons blijvend focussen op verbetering en persoonlijke groei.  Naast je ontwikkelpunten, kijken we natuurlijk ook naar jouw sterke punten, deze gaan we optimaal benutten in zowel je functie als daarbuiten. Klinkt goed toch?

Junior Field Accountmanager:

Als Junior Field Accountmanager ben jij hét gezicht van Samsung voor de retailers in jouw regio. Je stapt ’s ochtends je VW Polo in en gaat vervolgens naar de eerste winkel toe.

Je begint bij de Mediamarkt in jouw buurt en maakt direct bij binnenkomst een praatje met de verkopers op de vloer. Je vertelt hen over de nieuwste Samsung producten die zijn uitgekomen en vertelt ze hoe zij die producten het beste kunnen verkopen. Dan ga je inventariseren hoe de verkoop van Samsung gaat en zoek je samen met de verkopers naar mogelijkheden om dit verder te stimuleren. Vervolgens loop je naar de afdeling en check je of de Samsung producten op de juiste wijze gepresenteert staan, want je weet, producten verkopen beter met een goede presentatie! Daarnaast rapporteer je of concurrenten speciale acties hebben lopen. Als je alles hebt afgerond heeft de winkel gelukkig nog tijd voor een training waarin je alle ins- en outs laat zien van de producten tijdens jouw demonstratie.

Uiteindelijk wil jij dat de winkels net zo enthousiast zijn over de Samsung producten als jij en daarnaast gebruik jij je relaties om dit voor elkaar te krijgen! Hoe je dit voor elkaar krijgt is aan jou!

Je bent natuurlijk niet alleen; je werkt samen met een team die de andere regio’s bezoekt, met hen kan je sparren en natuurlijk ook gezellig kletsen als je onderweg bent. Het team wordt geleid door de Field manager die je zal inwerken, begeleiden en samen met jou aan je persoonlijke ontwikkeling werkt.


Sales Coach:

Als Sales Coach ben je verantwoordelijk voor de Samsung verkopers in het veld in jouw regio. De naam zegt het al, jouw doel is om de sales van jouw team om hoog te drijven. Dit doe je niet door keiharde sales targets te stellen, maar door je team te coachen en daarmee optimaal in staat te stellen voor succes!

De Samsung verkopers zitten verspreid over het land en dus moet je zelf plannen wie je wanneer gaat bezoeken. Jouw taak is zorgen dat je team hun resultaten haalt en allemaal werkt aan jullie gezamenlijke target. Dit doe je door kritische vragen te stellen en inzicht te geven in hun krachten en ontwikkelpunten. Jij coacht hen naar de top!

Samen met je collega Sales Coach zijn jullie verantwoordelijk voor het gehele field team in Nederland. Best een verantwoordelijkheid, maar samen met je manager en het trainingsprogramma van CPM, krijg jij alle handvaten om dit tot een succes te maken!


Field Trainer:

Zodra er een nieuw Samsung product uit gaat komen gaat het trainings team in de startblokken. Er moet immers gezorgd worden dat retail Nederland getraind wordt op alle features van het nieuwe product. Jij bent de Samsung expert en vind het fantastisch om trainings strategieën te bedenken, te plannen en uit te voeren.

De trainingen geef je vorm door jouw eigen ervaringen uit het veld, de input van Accountmanagers, maar ook zeker door input vanuit het hoofdkantoor van Samsung in Zuid-Korea. Het daadwerkelijk geven van de trainingen is maar een onderdeel van jouw werkzaamheden. Je bent verantwoordelijk voor jouw trainingsprojecten die je van A tot Z uitvoert.

Je houdt van het bedenken van plannen en stopt je creativiteit in het bedenken van de trainingen. Hoe maken de training interactiever? Hoe bereiken we ook de personen die niet bij de fysieke training aanwezig kunnen zijn? Hoe zorgen we voor zo veel mogelijk aanwezigen bij de training? Dit zijn allemaal vragen waar jij je mee bezig houdt.

Natuurlijk ga je dat niet helemaal alleen doen want je krijgt ondersteuning van jouw manager en je kunt sparren met de Sr. Field Trainer.


Wij bieden:

 • Een salaris tussen de: €2160 - €2450 afhankelijk van je ervaring en de rol waar je op solliciteert.
 • Structurele bonussen om je te belonen voor je successen.
 • De kans om voor Samsung te werken bij een van de grootste fieldmarketing bureaus van Nederland;
 • €60,- onkostenvergoeding per maand
 • Gave bedrijfsuitjes en hele gezellige collega’s;
 • Auto van de zaak – privé rijden is mogelijk;
 • Telefoon en laptop van de zaak;
 • Loopbaan begeleiding in de vorm van structurele coaching en trainingstrajecten;

Functievereisten

Wij vragen

 • Minimaal een HBO diploma of in de afrondende fase van;
 • 0-3 jaar werkervaring;
 • Ambitie & leergierigheid;
 • Hoge mate van zelfstandigheid;
 • Iemand die initiatief durft te nemen;
 • Inlevingsvermogen, klantgericht met oog op de commerciële doelstellingen;
 • Verantwoordelijkheidsgevoel. In de drukke maanden ga jij niet op vakantie
 • Vloeiend Nederlands en Engels in woord en geschrift;
 • Ervaring met retail/marketing is een pre;

Nieuwsgierig? Vertel ons wie je bent!
En solliciteer direct via de button. Vergeet niet aan te geven in welke functie(s) je geïnteresseerd bent en/of welke regio.

Heb je vragen? Neem dan contact op met Hester via 06-82133388

Tot snel!