ASICS Sales Ambassador - Bijbaan Amsterdam

Functieomschrijving

Wil jij 1 van de grootste spelers op het gebied van sportkleding / schoenen helpen om de NR 1 positie te behouden en verder uit te breiden? Dan gaan wij jou helpen om te winnen! Jij met je passie voor sport en ervaring met sales, wij met onze trainingen vanuit de CPM Sales Academie, een goed salaris + additionele voorwaarden én natuurlijk een volledig gesponsorde outfit. Meld je aan en we gaan beginnen!

Een harde eis is dat je ervaring hebt in de direct sales of een vergelijkbare functie. Graag alleen reageren als je je hierin kunt vinden!


Los van de rijke historie en het track record vanaf 1949, staat ASICS bekend om zijn NR 1 positie op het gebied van footwear, iets waar we jou van alles over willen gaan vertellen én iets waar jij straks alle klanten over gaat vertellen. Jouw doel is om de historie en alle unique selling points om te slaan naar consumenten voordelen, te zorgen voor een perfecte uitstraling in de winkel én natuurlijk de verkoop te stimuleren!

Voordat jij als merkvertegenwoordiger de winkel in gaat ga je naar het hoofdkantoor van ASICS om daar getraind te worden, krijg je vanuit CPM de mogelijkheid om aanvullende (sales) trainingen te volgen en hebben we speciale coaches die jou gaan begeleiden bij je carrière.


Wat bieden wij jou?

  • 8.5 uur per week op zaterdag in een toffe winkel in Amsterdam;
  • Salaris van 12,50 per uur;
  • 100% reiskostenvergoeding;
  • Een gesponsorde ASICS outfit;
  • De CPM sales academie;
  • Loopbaan begeleiding.

Functievereisten

Wat vinden wij belangrijk?

Ben jij iemand die bereid is om zich voor 100% in te zetten, heb je ervaring in de (direct) sales, heb je een passie voor sport, wil jij je bij ASICS laten zien als best in class én wil jij beginnen met de bouw aan jouw carrière? Meld je dan nu aan!
Bij vragen over de werkzaamheden of het sollicitatieproces bel of app Saloua via 06-51221173.
Tot snel.